|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Do kdaj adap.mleko za zajtrk in večerjo?
31.5.2006 8:21:24   
MusiMarusi
Kdaj se lahko zamenja adaptirano mleko za gosti obrok npr. mlečne kašice za zajtrk ali večerjo?
Hvala, lp!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Do kdaj adap.mleko za zajtrk in večerjo?
31.5.2006 8:27:54   
Tiamo
Hy, čist odvisno, moja še vedno ima adaptiram mlek za večerjo in zajtrk, seveda je stara šele 10 mesecev. Soseda mi je povedala, da je začela uvajat gosti obrok, ko so se šle njene hčerke v vrtec. (pri cca 1. letu) Prijateljica ima dve leti starega fantka in še vedno mu daje mleko zjutraj in zvečer (navadno prekuhano, ne adaptiranega). Tako, da verjetno po občutku ukineš mleko za zajtrk in večerjo.

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2006 8:48:32   
*alja*
Moja je stara 9 mesecev in zjutraj ob 5.30 poje 100 ml mleka - nato spi do osmih! Ob 10 ji pa dam kašico sadno, ob 13 kosilo ( zelenjava, meso,...) nato ob 16 kak fruhzwerge ali kaj podobnega, ob 20 pa adaptirano mleko (200 ml) zraven pa dve do tri žlice čokolino ali frutolino ali kaj podobnega!

In mislim da bom še kar nekaj časa ostala pri adaptiranem mleku zjutraj in zvečer, saj se mi zdi da otrok mora dobit še vse te vitamine, kalcij,... kar pa v onem mleku ni v takih količinah!

25.08.2005 Alja

Vse v življenju enkrat mine! Sreča, žalost, smeh in solze; vse je le trenutno stanje. Zato uživajmo vsak trenutek posebej in bodimo srečni.

(odgovor članu Tiamo)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2006 9:01:04   
Urša
Jst bi ga dajala do 10.meseca. Če gre otrok z 11mi v vrtec(ko se izteče porodniška), je fajn, da je že navajen na navadnega. Seveda pa pozorno spremljat, če mu ustreza. user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *alja*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2006 10:50:25   
fricka
Mi jemo mlečne kašice za zajtrk in večerjo že od 6. meseca. Seveda so pripravljene z adaptiranim mlekom. Pri 13. mesecih ga še vedno uporabljamo in ga bomo še kar nekaj časa zaradi dodanega železa.

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2006 10:52:39   
Anonimen
mi smo adaptirano mleko pili do 1 leta, nato smo prešaltali na kakav, ker samega mleka ni hotel.

(odgovor članu fricka)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2006 15:17:35   
žužu
od 6. meseca naprej, je meni rekla pediatrinja.

1.user posted image  je pil ad. mleko do 1 leta-slabokrven
2.user posted image od 4.m naprej domače kozje mleko-zelo dobra kri
3.user posted image  od 7.m naprej domače kozje mleko-zelo dobra kri

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2006 21:10:56   
babylove
Naš pri 16m še zmeraj pije otroško mleko za zajtrk in pred spanjem (takrat mu vmešam še kosmiče).

Sicer bi moral otrok do 1. leta starosti spiti min. 0,5l mleka (po možnosti otroškega) dnevno.

(odgovor članu MusiMarusi)
Neposredna povezava do sporočila: 8
8.6.2006 20:56:40   
Grascakinja
Pri 11m po večerji (gosta hrana) spije še 100-140 ml mleka (smo uvedli že kravje, ker je v vrtcu). Zjutraj ko se zbudi 160ml mleka, ker je od njenega bujenja do zajtrka v vrtcu vsaj 1 ura ali pa 1,5h, tako da se mi zajtrka ne splača dat tako zgodaj, ker potem v vrtcu ne bo nič jedla in se ji bo vse pomešalo. In tako bomo tudi počeli še naprej vsaj še eno leto, le da bomo prešli kasneje iz flaše na skodelico.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
8.6.2006 22:20:45   
šnucika
Že od 4. meseca dobi zvečer riževo kašico narejeno z adaptiranim mlekom in še nekaj mleka po flaši ali pa jo podojim.user posted image

kaR te ne ubije,te okrepi!

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

katero ime?
diana3

katero ime naj izbereva?

niki (34%)

nicol (11%)

ališa (11%)

kiara (44%)

Število vseh glasov: 311

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!