Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Ima alergijo na mleko in jajca, gre pa za to, da je bil pri rojstvu težek 4350, velik 56cm; 1m-4900 in 56cm, 2m-5400 in 60cm, 3m-5900 in 61cm, 4m-6400 in 63cm. Meni se zdi to full malo , pediater pravi da je ok. je pa samo dojen in jaz imam dieto -strogo. je to možno zaradi alergije? druge hrane nobene noče...prej mi je samo enkrat spil dodatek, poskusila sem večkrat, tako da lačen predvidevam ni... kaj ve mislite?
RE: 4m alergik-se dobro razvija? 30.5.2006 23:35:17
tulip
Mislim da se nimaš za kaj sekirat. Saj napreduje, počasi, a zagotovo! Otroci so različni, je pa možno, da imaš zaradi stroge diete manj kvalitetno mleko, ker sama ne dobiš dovolj hranil. Tako se je vsaj meni v mojem primeru zdelo. Pa švoh sem se počutila, brez moči. Fantek je rasel, mene je pobiralo... Če se ti zdi zadovoljen in da ni lačen, ni panike!