lelaval
|
Življenje nam včasih res riše čudna pota. Mi pa smo zato, da po njih hodimo, in se spopadamo s pastmi na njih. Eni jih bolj, drugi manj uspešno rešujemo. Vsi pa pridemo na cilj. Praviš, da se že lep čas trudita, da dobita . Sklepam, da imaš občutek, da vama je uspelo ravno zdaj, ko 'ne bi bilo dobro' oz 'ni pravi čas. - kar se tiče finančne plati, ker pač je prišel vmes večji strošek za stanovanje. Povem ti, kaj bi jaz naredila na tvojem mestu in bi bila . Jaz bi otroka obdržala, kajti, če sem si tako dolgo želela, da uzrem , potem se sedaj, ko mi je dano, ne bi odpovedala. Prvi 2 leti itak storški za niso tako veliki, po tem času pa bi se moja poklicna pot pokazala v bolj jasni luči. Napisala sem, kaj bi sama storila - ti pa se odloči po svoji vesti - in, kot ti je svetovala že Magi - ne stori nekaj, kar boš kasneje obžalovala. Kakorkoli se boš odločila - upam, da zate pravilno. Pa javi, kako.