Talči
|
Mi smo zadnje čase (9,5 mes) začeli z NE-ji. Ko pa je kaj narobe, pa žugamo s prstom TI, TI, TI. In včasih dobim ti ti ti od tamalega nazaj (slika, brez tona in nasmešek), ko pa je odločni NE, pa se skremži, včasih izgleda, kot da bo zajokal, potem pa najde kaj drugega in pozabi. Ko ponovi, je spet NE, to kar se ne sme, mu vzamem iz rok, potem pa joka, ko nima več. In tako se ponavlja.... Vem, da moram biti bolj vztrajna od njega, ker me preizkuša in bi sicer s tem zagotovo zdržal dlje kot jaz. Ampak če ne bom vztrajna in bo enkrat NE, drugič nič, trejič spet NE, pa ga bom zmedla in ne bo vedel, kaj res ne sme. No, vsaj jaz tako mislim. Glede prijateljice: Tudi jaz imam eno tako. 2,5 let sta razlike (njen in moj sin). Sem se popolnoma distancirala. Večkrat sem jaz njenemu tamalemu rekla, da nekaj ne sme, ona je bila samo tiho in opazovala, pa ji nič ni "kliknilo". Tamali pa me itak ni upošteval. Zdaj je to samo še kolegica. Meni se zdi škoda mojih živcev in za mojega micenega slabih vzgledov. Je še veliko drugih, primernejših. Žal, tako pač je. Če ne gre, pusti. Saj nisi z njo poročena. Pa pa Talči