|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: po moje neumnost
31.5.2006 8:29:18   
Špacka

Glede na to, da to ni prva stvar, ki te moti, ne razumem zakaj sta ostala pri njegovih starših???
Šla bi na svoje, tiste obiske 1x tedensko bi pa že preživela ( govorim iz lastnih izkušenj )user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
31.5.2006 8:33:32   
Anonimen
To je za začetek.Ne moreva našparat v 1 letu.Raje tako,kot da dajava za najemnino ful denarja.Dava samo za stroške,nekaj v "štunf",nekaj za hrano plenice,.....

(odgovor članu Špacka)
  Neposredna povezava do sporočila: 27
31.5.2006 8:35:59   
Magi*
vidim, da ti od svojega ne boš odstopila.

ti pa povem iz lastnih izkušenj, da sem se sama precej nagarala s svojim stanovanjem. vse sva sama naredila, odplačala kredite... pri tem sem poleg službe in stanovanja naredila tudi magisterij. in potem je to stanovanje dobila sestra (oče ji ga je v večjem deležu pomagal kupiti, ker sama ni imela sredstev), jaz pa sem kupila večje stanovanje in smo ga spet z lastnimi rokami prenovili in spet plačujem kredite. pri prenovi sta mi pomagali obe sestri. in obema privoščim, da imata več in na lažji način, kot sem imela jaz.

mogoče smo pa pri nas čudni, da privoščimo eden drugemu in si pomagamouser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 28
31.5.2006 8:37:08   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Kaj pa ve mislite?Ali bi vi tudi plačali in da drug izbere?!

Spet.. ena, ki misli, da je na forumu rezerviranem za zenske.. Grrrrrr user posted image user posted image &%#&"&$"$#% Kaj pa VE mislite?

Ves kaj ME mislimo.. Da se je totalka nesmiselno s tem obremenjevat.. A res nimas kaj bolj pametnega pocet? Hudo dolgcas ti mora biti.. Kakorkoli obrnes.. bojo te ploscice itak samo za maximalno 100 let.. in jih potem lahko zamenjas, ce ti njihova izbira ne bo vsec..

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
31.5.2006 8:41:20   
Anonimen
Magi,pomagamo ja,ampak svak bi še d. izpod svoje r. požrl,če bi lahko.Če gre npr. v trgovino in mu da mama 10000 in je račun 10450,bo rekel mami,da mu je dolžna 450 tolarjev.Od sebe nič,drugače pa marija k sebi.Zato sem jezna .Samo čaka kje bo kaj padlo v njegov žep.Pa za roj.dan povabi ,potem pa reče,"zdaj pa isto pričakujem od ostalih".A se tako reče?

(odgovor članu Magi*)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
31.5.2006 8:42:42   
Anonimen
Sorry tjazy,ni bilo nalašč

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
31.5.2006 8:55:36   
Špacka
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

To je za začetek.Ne moreva našparat v 1 letu.Raje tako,kot da dajava za najemnino ful denarja.Dava samo za stroške,nekaj v "štunf",nekaj za hrano plenice,.....

Če je pa tako, je pa potrebno malo potrpeti. Po eni strani imata finančne ugodnosti, ki vaju ne motijo, po drugi strani pa vaju oz. tebe določene stvari motijouser posted image
Midva raje dajeva ful denarja za najemnino in imava mir!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 32
31.5.2006 9:00:19   
Magi*
glej, jaz zdej grem delat pomembnejše stvari. vi očitno iščete probleme tam, kjer jih ne rabi biti.

za vsako ritko palca raste. meni je to dovolj in se ne obremenjujem z obašanjem drugih.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 33
31.5.2006 9:24:27   
Anonimen

Ja.. nic.. na kolena in prosit odpuscanje.. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
31.5.2006 10:04:27   
Anonimen
Midva pa vse vse vse vseeee sama financirava, tut kar je v babičinih prostorih (da se pač hiša obnavlja, da ne propada...), ona pa pravi, da bo tko kmal umrla in da je zanjo dobro tko kt je. Pol k ji pa zrihtamo, je pa vsa važna in kmal spet vse uniči... user posted image
Zraven ne da nič, komandira pa kot ta pravi oficir user posted image . Ampak ploščic ji pa vseeno ne bi dovolila zbrat user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 35
31.5.2006 12:02:00   
pety78
Vidim, da so tu druge zamere in bistvo sploh niso ploščice. Nisem brala vse odgovorov, mogoče je že kdo omenil, ampak če se tako mislite selit, te pač briga, kakšne ploščice bodo. Res, da bosta vidva financirala, ampak to je verjetno stvar dogovora.
Še bolje pa bi bilo, da jih greste vsi skupaj iskat in izbrat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
31.5.2006 12:05:28   
pety78
Pa zaradi ploščic se kregat....mislim, da je tu malo otročarije vmes in ponosa! Saj ti ne bo izbrala pločic za tvojo kopalnico, verando pa verjetno skupaj uporabljate. Ma, mene ne bi brigalo, če izberejo krvavo zelene.

Dajte se malo zresnit in pozabit na zamere, pa kdo komu kaj, pa zakaj njemu več, ...bla, bla, bla, ...

(odgovor članu pety78)
Neposredna povezava do sporočila: 37
31.5.2006 12:30:45   
Anonimen
Očitno se ti na teh ploščicah lomi vse, kar te pri življenju v tej hiši in pri tej družini moti.

Ampak sama sta izbrala lagodnejšo možnost življenja pri starših. ga ni čez komot, a ne? Če lahko šparata za hišo, plačujeta za dela na hiši (kot so ploščice), bi verjetno lahko plačala tudi za najem. 

Če vama je pač pomembno, da šparata in da bosta čez nekaj čas (kmalu?) lahko v svoji hišici, morata pač "požret", kar se dogaja okrog vaju. Sama sta izbrala to možnost IN ne pričakovat, da se bodo starši spremenili. In tudi opravljanja njih in brata nič ne pomaga, škoduje samo tebi, ki se jeziš user posted image  user posted image

Lepo je, da imata plane, da želita svoj dom, da delata na tem. Ampak dom niso samo kubiki betona, lepo pobarvane stene in kup udobne opreme, pripomočkov,...

Dom je tudi občutek, da se počutimo doma, da smo tam kjer smo, srečni, zadovoljni, mirni. In na dolgi rok je po moje to bistveno več vredno od vsega udobja in vsake finančne komoditete user posted image  user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 38
31.5.2006 13:17:43   
srki
Pogovorite se. Meni bi bilo pa v končni fazi vseeno, kakšne so na sopnicah ali ob stopnicah, saj jih ne bi " non-stop" gledala. Če bosta šla pa stran, pa se sploh s tem ne bi obremenjevala. Mogoče ti bodo pa na koncu še všeč postaleuser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 39
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?