|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanija-Santa Susana
30.5.2006 20:27:38   
andrejka82
Je katera izmed vas ze bila na dopustu tam? Zadovoljni? Tocneje gre za hotel Aquamarina. Do sedaj smo vedno letovali na hrvaskem, letos pa rabimo malo izziva.

Lp od Andrejke.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanija-Santa Susana
31.5.2006 15:14:39   
borovnička
Mi smo bili eno leto tam na dopustu, ampak se zdele ne bom spomnila točno v katerem hotelu. Drugač je pa ful luštno tam. Nočno življenje, neskončna peščena plaža, čisto morje. V bistvu boš vidla, da se tam življenje šele začne, ko pade noč. Čez dan je vse bolj umirjeno, ponoči pa ulice oživijo. Ne bo ti žal! Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj!

Pozdravček user posted image

(odgovor članu andrejka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.5.2006 15:34:42   
nejcko
Jaz se bila tam pred ulala leti (skoraj 20 let nazaj), ko je mesto šele dobivalo svojo podobo, ampak je bilo že takrat tam zelo živahno.
Je pa to tipično turistično mesto a la Portorož (dolga plaža - cesta - hoteli eden zraven drugega). Ne spomnim pa se več imena hotela.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2006 16:49:54   
andrejka82
Ej, hvala obema. user posted image  
Borovnicka, vprasanj, kolikor hoces, ha, ha, zanima me, ce je kaj posebnega, na kaj naj bom pozorna. Vreme? Ste imeli sreco z njim? Si potovala preko agencije, ki je imela vodica? Sporazumevanje na ulicah? Upam, da nemsko razumejo kaj, ker je moja ang ze cisto potonila od solskih let. user posted image  
Joj, jaz tudi upam, da se bova imela fajn, ker je to zame drzava s katero nimam nobenih izkusenj. Ma sem te zdaj zasipala z vprasanji, saj ves firbcna kot prava babnica, ne?! user posted image

Lep pozdravcek in hvala.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2006 18:44:10   
borovnička
Mi smo potovali takrat preko agencije in smo meli tam vedno pristono vodičko. Če potuješ preko agencije, vam bo vodič dal kake napotke. Drugače je pa fajn dat osebne stvari (denar, nakit, dokumente) v hotelski sef. Plača se nekaj malega, vendar dobiš denar nazaj ob dvigu teh stvari pred odhodom domov. Mi smo dobili svoj ključ. V sobah namreč ni varno puščat takih stvari. Ne da vlamljajo, ampak saj veš... sobarice pa to... Pa ker je plaža velika, tud ni fajn imet s sabo kakih takih dragocenih stvari, da ti slučajno kaj ne izgine. Sicer je pa to povsod drugod enako. Ne smeš pa izpustit njihovih slaščic. Njamiiii. Ko prideš v slaščičarne... ful dobro in niti ni drago. Celo malo ceneje kot pri nam. Z njimi se ni težko sporazumevat. So vajeni turistov, tko da ni problema. Vreme smo imeli vseh 14 dni super. Sonce, vroče.

Šli smo tud na par izletov. Marinaland (zabaviščni park), ogled Barcelone s pojočimi fontanami (norooo), vitežke igre (imajo zgrajen grad prav v ta namen, na vhodu te pozdravita kralj in kraljica v slovenskem jeziku, dobiš krono, navijaš za svojega viteza, medtem ko se oni "bojujejo" dobiš večerjo na aluminijastih krožnikih seveda brez pribora (krompir, pečen piščanec, juha), ko se boj konča je pa še ogled flamenka). Potem je seveda še bikoborba. No, tja mi nismo šli, ker ni za nežne duše. Folk sicer vzklika, drugi jočejo.

Mi smo bili v Španiji dvakrat. Prvič v Calleli, drugič v Santi Suzani, ampak mi je Santa Suzana veliko bolj domača. Kakorkoli že, ostala mi je v nepozabnem spominu in sigurno boste uživali.

No, evo, pa sem se razpisala.user posted image

Pozdravček user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 5
31.5.2006 20:51:55   
andrejka82
Borovnicka, zlata si, hvala. user posted image  
Prav fajn je, ko slisis se od koga drugega kaj o kaksni destinaciji in ne samo s katalogov.

(odgovor članu borovnička)
Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2006 22:22:10   
Anonimen
Ojla!

Mi smo bili (sicer za prvi maj) v Lloret de Maru (mislim, da je SS blizje Barceloni kot LdM ... ce sem si prav zapomnila). Meni je blo fajn, hotel je biu sicer bolj tako (postelje take spartanskeuser posted image  zlozljive, pa ploscice take grde in mrzle po tleh, je bila pa kopalnica prenovljena), mesto cisto turisticno (Las Vegas v malem - vsi hoteli in klubi majo ful utripajoce table), sami hoteli.

Ma fajn je no ...

Smo bli tudi mi v Marinelandu - hudoooo! Sploh predstava delfinov in mroskih levov. Mas pa se predstave papig pa tobogane in bazene.
Plesocih fontan nismo videli, ker nismo bili nikoli v Barceloni zvecer.
Na te viteske igre nismo sli, ker nas ni zanimalo (pa drage so te zadeve za doplacat).
Pa na izlet na Costa Bravo pa v neko vinsko klet tudi neuser posted image  Je itak obala povsod enaka oz. ni nekih vecjih odstopanj (mivka kamor pogledas..tak pesek no), pa se vina nihce ne pije. Smo sli raje v Barcelono z vlakom (tut cist simpl...pa podzemna v Barceloni je tut fajn).

A v Barcelono bi tut sla al samo lenarit na plazo? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2006 13:45:49   
andrejka82
Se ena, ki pozna tiste kraje, hvala Ribica. Ja drugace bi pa sla med dopustom kak vecer tudi Barcelono pogledat, ce je ze tako blizu. Sicer sem pa tak tip, da mi je samo vazno, da je hotel porihtan in cist, da imas uzitek it spat, kar se pa plaze tice pa obvezno cista voda in pesek-mivka. To je to.
Sicer sem se v fazi odlocitve, pa malo je treba na finance tudi gledat, ker se urejava stanovanje in denar kar frci iz denarnic.user posted image

Lep pozdrav, Andrejka.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2006 23:02:10   
Anonimen
Mi smo imeli do Barcelone cca eno uro voznje z vlakom + busom (od Lloreta do ne vem katerga kraja) - pa je full hitro minilo. Ma ja, ce sta ze tam, se vama splaca it v Barcelono. Pa tudi kdaj podnevi, trgovine so zlo fajnuser posted image  (Zara seveda - na vsakem vogalu). No, ce te zanima, kaj lahko pa v Barceloni vidis...pa samo povej.

Se mi pa zdi, da smo ble me 3 na poti v B. navudesene lih nad SS .. vem da je bil en kraj, k je blo vse full spedenan .. palaza je pa skoz lepa.

Papa, R

Neposredna povezava do sporočila: 9
6.6.2006 21:27:03   
tincci
Midva sva šla predlani z avtom do Barcelone in sva se ustavila za dva dni v Santa Suzani v kampu. Meni je bilo luštno, kamp je bil direkt na plaži, palaža dolga in peščena, fajn je imet senčnik zraven, ker ni sence. Plaža droben pesek oz napol mivka, voda lepa. V mestu se kar dogaja, veliko je hotelov, vse razsvetljeno, lepo letovišče. Če mata avto, je posebej fajn, ker so ta mesteca en dost blizu drugega lepo posejana do Barcelone. Vozi pa tudi vlak, iz Santa Suzane pa čisto ob morju skos do Barcelone.

Do Barcelone se pa kar zapeljita, mislim, da je nekaj čez 100km, ful je lepa gotska četrt, če sta bl umetniška tipa ali pa Aqualand, res je lepo uštiman. Lahko pa kupita enodnevno karto za turistični bus, ki ustavlja na ta glavnih znamenitostih in vozi cel dan.. tri različne proge so in izstopiš tam, kjer ti paše, tko največ vidiš.

Če te še kaj zanima, mi piši na privat, ker sem čist slučajno zašla na to temo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?