Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kdaj so se začeli plaziti oz. kobacati? 1.6.2006 8:14:35
|
|
|
|
KBM
|
Naša bo stara 17.6 8 mesecev in se samo full dobro kotali,čisto po celi blazini in počez se skotali in obrača na trebuh in pase kravice! Pa tudi vsedit se poskuša z boka samo ji še ne porata čisto,potem se pa spet vrže na tla in se kotali in zraven vriska in čeblja full uživa!! Tudi jaz ne mislim nič prehitevati - res pa je da jo imam full veliko na tleh na blazini in sama full uživa pa včasih jo samo malo spodbujam!!
|
|
RE: Kdaj so se začeli plaziti oz. kobacati? 1.6.2006 16:13:56
|
|
|
|
tina104
|
Pri dobrih 8 mesecih se je prvič postavil na noge ob opori, šele kaka dva tedna kasneje je naredil prve korake v plazenju. Nikoli se ni plazil po trebuhu, kar začel je po vseh štirih. Prav plazit - več kot tri korake je začel pri 9 mesecih. Sedaj je star 9,5m in se že tudi malo pomika ob opori.
|
|
RE: Kdaj so se začeli plaziti oz. kobacati? 1.6.2006 16:21:28
|
|
|
|
soncek&luna
|
moj je star 7m 2t in se se ne puza... se postavi na vse stiri in se guga naprej in nazaj ... prevali se samo iz hrbta na trebuh, obratno se ni osvojil... a pa iz sedecega polozaja obvlada prevrat na vse stiri samostojno pa je zacel sedeti kaksne 3 tedne nazaj...
|
|
RE: Kdaj so se začeli plaziti oz. kobacati? 1.6.2006 18:09:46
|
|
|
|
PiaM
|
Ja, naša prva je shodila pri 11, plazit pa pri 12...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2006 20:30:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj so se začeli plaziti oz. kobacati? 1.6.2006 20:30:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam punce!!! Res je, da je vsak otroček nekaj posebnega. Seveda ni nič narobe, če se mamica pohvali, da njen otrok nekaj obvlada. Takrat vedno vprašam, če ima kakšen skrit recept za uspeh. Ko sem pisala vprašanje na forum sem imela v mislih tiste mamice, ki najprej povejo, kdaj so se njihovi začeli plaziti, hoditi ipd. in kjer vedno sledijo besede, da je prav čudno, da moj otrok tega še ne obvlada, saj bi v tej starosti to že moral in da je zrel za fizioterapevta pa ima šele pol leta
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2006 22:06:12
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kdaj so se začeli plaziti oz. kobacati? 2.6.2006 8:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
Nalin, pediatrinja ga pohvali. Od petega meseca dalje samostojno sedi, se kotali z boka na bok, nogice daje v usta in že je začel dvigovati sprednji del trupa, da se opre na roke in se dvigne do pasu. Meni se to zdi super, ampak me je vseeno malo skrbelo, ker se še ne plazi in ker sem dobila take opazke, da bi se že moral pa vidim, da se preveč sekiram zaradi tega. Še enkrat hvala za pomoč!
|
|
|
|
RE: Kdaj so se začeli plaziti oz. kobacati? 2.6.2006 8:16:02
|
|
|
|
Anonimen
|
PRI 11 MESCIH, SHODILA PRI TRINAJSTIH
|
|
|
|
RE: Kdaj so se začeli plaziti oz. kobacati? 2.6.2006 8:55:41
|
|
|
|
viv_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca Prijateljičina hči je shodila pri 9m pa se prej niti 5cm ni premaknila. Sem se hotla oglasit pa je že Pajaca napisala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?