|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kdaj so se začeli plaziti oz. kobacati?
1.6.2006 8:14:35   
KBM
Naša bo stara 17.6 8 mesecev in se samo full dobro kotali,čisto po celi blazini in počez se skotali in obrača na trebuh in pase kravice!
Pa tudi vsedit se poskuša z boka samo ji še ne porata čisto,potem se pa spet vrže na tla in se kotali in zraven vriska in čeblja full uživa!!

Tudi jaz ne mislim nič prehitevati - res pa je da jo imam full veliko na tleh na blazini in sama full uživa pa včasih jo samo malo spodbujam!!

17.10.2005 ob 18.40 je na svet prijokala Karin in od takrat naprej je za naju življenje postalo še lepše!!

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 26
1.6.2006 16:13:56   
tina104
Pri dobrih 8 mesecih se je prvič postavil na noge ob opori, šele kaka dva tedna kasneje je naredil prve korake v plazenju. Nikoli se ni plazil po trebuhu, kar začel je po vseh štirih. Prav plazit  - več kot tri korake je začel pri 9 mesecih. Sedaj je star 9,5m in se že tudi malo pomika ob opori.

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu KBM)
Neposredna povezava do sporočila: 27
1.6.2006 16:21:28   
soncek&luna
moj user posted image  je star 7m 2t in se se ne puza... se postavi na vse stiri in se guga naprej in nazaj user posted image ...
prevali se samo iz hrbta na trebuh, obratno se ni osvojil... a pa iz sedecega polozaja obvlada prevrat na vse stiri user posted image
samostojno pa je zacel sedeti kaksne 3 tedne nazaj...

Mami, pika moja!

(odgovor članu tina104)
Neposredna povezava do sporočila: 28
1.6.2006 18:09:46   
PiaM
Ja, naša prva je shodila pri 11, plazit pa pri 12...user posted image user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 20:30:24   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu PiaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 30
1.6.2006 20:30:40   
Anonimen
Hvala vam punce!!!  Res je, da je vsak otroček nekaj posebnega. Seveda ni nič narobe, če se mamica pohvali, da njen otrok nekaj obvlada. Takrat vedno vprašam, če ima kakšen skrit recept za uspeh.  Ko sem pisala vprašanje na forum sem imela v mislih tiste mamice, ki najprej povejo, kdaj so se njihovi začeli plaziti, hoditi ipd. in kjer vedno sledijo besede, da je prav čudno, da moj otrok tega še ne obvlada, saj bi v tej starosti to že moral in da je zrel za fizioterapevta pa ima šele pol leta user posted image  

(odgovor članu PiaM)
  Neposredna povezava do sporočila: 31
   [Brisano sporočilo]
1.6.2006 22:06:12   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
2.6.2006 8:13:12   
Anonimen
Nalin, pediatrinja ga pohvali. Od petega meseca dalje samostojno sedi, se kotali z boka na bok, nogice daje v usta in že je začel dvigovati sprednji del trupa, da se opre na roke in se dvigne do pasu. Meni se to zdi super, ampak me je vseeno malo skrbelo, ker se še ne plazi in ker sem dobila take opazke, da bi se že moral pa vidim, da se preveč sekiram zaradi tega. Še enkrat  hvala za pomoč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 33
2.6.2006 8:16:02   
Anonimen
PRI 11 MESCIH, SHODILA PRI TRINAJSTIH

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
2.6.2006 8:55:41   
viv_
IZVIRNO SPOROČILO: Pajaca
Prijateljičina hči je shodila pri 9m pa se prej niti 5cm ni premaknila.

Sem se hotla oglasit pa je že Pajaca napisala user posted image

(odgovor članu Pajaca)
Neposredna povezava do sporočila: 35
2.6.2006 12:13:05   
bobek05
Čakaj, da pogledam v njegovo knjigico.. Evo:

- prvi poskusi plazenja: 6,5 m
- pri 7,5 m precej dobro obvladam plazenje (vendar še ne na kolenih)
- pri 10 m dirkam po kolenih

- prvi poskusi stanja: 8 m
- pri 9,5 m poskušam stati brez opore

- pri 9m prvi koraki ob opori
- pri 11m že zelo dobro hodim ob opori (se strinjam s PBJ, da otroka ni dobro vodit za roke, ampak mali IŠČE najine prste in se potem zažene, ker hoče, da ga vodiva in potem če ne reagirava in ne vstaneva ter greva z njim, je takoj vik in krik user posted image )
- pri 11m sem prvič naredil (sam) 2 koraka (vendar se od takrat več ni opogumil - od tega je minilo 14 dni)

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...
Zakaj vse več staršev ne spi v isti postelji?
Mnogi starši priznavajo, da spijo ločeno, trenutek, ko se partnerja ločita in zasedeta vsak svojo posteljo, pa je običaj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?