Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 30.5.2006 19:44:58
|
|
|
|
sjug
|
Malinove liste lahko uporabiš sveže. Samo meni čaj ni bil nič dober , pa tudi efekta ni imel, vsaj mislim da ne . Me je že pošteno skrbelo, da bodo porod sprožili, ker je mulc 12 dni zamujal, potem pa se je vseeno sam določil čas poroda. Poskusiš lahko, škodilo ti že ne bo, bi pa na tvojem mestu raje spila kakšno kamilico ali meto.
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 30.5.2006 20:43:43
|
|
|
|
puncica
|
Pojma nimam, sam po moje je bolje če so posušeni , moram pa povedat, da sem ga sama pila 14 dni preden sem rodila in sem prišla v porodno 8 cm odprta 3 dni pred rokom, zdej ne vem al je to blo od čaja al zato ker se rada odpiram
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 31.5.2006 5:36:15
|
|
|
|
Anonimen
|
A ni ta čaj namenjen samo za meščanje materičnega vrata in ne za sprožitev poroda. To sem nekje prebrala
|
|
|
|
RE: Čaj iz malinovih listov 31.5.2006 10:36:11
|
|
|
|
puncica
|
Ja menda je za mehčanje mat. vratu, sam če je že tako zmehčan se lahko začneš odpirat, itak pa ni nujno da je kej pomagal, pri punčici ga nisem pila pa sem prišla v porodno 4 cm odprta. Škodi pa ne a ne
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?