|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Obisk dr. Reša
30.5.2006 18:53:26   
Lana 22
Prejšni teden se je moj možek končno odločil, da gre po napotnico za spermiogramuser posted image , po branju na forumih sem zasledila, vse naj naj o dr. Rešu, zato sem mož svetovala naj se naroči pri njem,prejšni teden se je naročil, čakal je samo 1tedenuser posted image user posted image user posted image user posted image ! Danes sva ga obiskala, moj je iz njegovo ordinacije odšel kot pav, saj je bil spermiogram odličen user posted image (spermijev je ogromno, šibajo sto na uro - mnenje dr.Reša). Dr. mi je rekel , da glede na tako odličen spermiogram, bi mogla biti takoj noseča. Moji jajčniki pa.....ah...user posted image polni cist, potegnjeni nekam previsoko.......Tako da mi je predpisal klomifen za 4mesece- 5dni po pol tabletke. 6.6. grem na uz, da vidim kako se odzivam na klomifen!user posted image Samo malo me je strah vseh teh stranskih učinkov, ko sem malo brskala po forumih sem videla, da imajo punce kar težave s klomifenom. Glede Cyclo-Progynove, ki sem jih tako vztrajno papcala celo leto, pa je dr. Reš rekel naj jih kar stran vržem, ker so sam potuha in nič dobrega za jajčnike, zmedenauser posted image Ter da naj še naprej vztrajo user posted image vsak drugi dan.Držim pestke za vse čakajoče! 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Obisk dr. Reša
30.5.2006 18:58:50   
Vilma
Lana ne beri samo o težavah klomifena, malce pobrskaj tudi po tistih sporočilih, kjer punce pišejo, da so s pomočjo klomifena zanosile user posted image  

Kar se dr. Reša tiče bi bila jaz med tistimi, ki bi kaj slabega o njem povedale, pa vendarle. Strokovnjakov kot je on je v Sloveniji vendarle zelo malo in zakaj poudarjati tiste njegove slabše strani? Sploh če ti je on edina hitra možnost za umetno opoloditev...

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.5.2006 19:07:22   
Lana 22
Vilma , hvala za odgovor. Sem prebrala tudi veliko dobrih stvari o kolomifenu, tko da jih bom z veseljem papcala. Glede Dr. Reša pa mislim vse naj naj, zdi se mi superuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Vilma)
Neposredna povezava do sporočila: 3
31.5.2006 15:15:53   
katarinam
Če ne boš zadovoljna z dr. Rešem, ti priporočam dr. Tomaževiča - LJ.

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2006 15:57:47   
njoka
Ciao!

Jaz sem tudi jemala klomifen ta mesec sicer prvič in imam zelo malo stranskih učinov, malo napihnjen bušček pa vsako toliko malček zašpika v jajčnikih in to je vse.

Zato le pogumno user posted image

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2006 17:59:01   
Lana 22
Njoka, hvala za spodbudne besede! Danes sem že četrti dan na klomifenu, nimam nobenih stranskih učinkov user posted image . Držim pestke tudi zate!

Lep pozdrav, Lana

(odgovor članu Lana 22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?