Anonimen
|
S fantom sva se pogovarjala, da to ne gre več tako naprej. On cele dneve dela v službi in še domov si nosi delo (plačano pa tega nima ), jaz pa doma skrbim, da je stanovanje pospravleno, cote zlikane, kosilo skuhano, pa še za otroka skrbim praktično sama. Vsak dan, ko pride domov, ne moremo niti enkrat v miru pojest, da ga ne bi šef klical po telefonu. To me iz dneva v dan bolj jezi ker ni fant niti tulk da bi šefu povedal da ima večerjo in da naj pokliče kasneje. Če pa že slučajno reče, kar je redkost, pa se še vseen pol pogovarja naprej včasih tudi po pol ure,tako da je večerja že čisto mrzla. Pa vedno reče da bo ob "normalnem času" doma iz službe(kar se redko zgodi), pa pol vedno pride kasnej. Je rekel, da si bo našel drugo službo, ampak zdaj nič kaj ne kaže na to. Midva s sva čist prikrajšana kar se tiče druženja, saj se niti ne pogovarja kej veliko z nama : "Dober dan", otročka vpraša če je bil priden in to je to kar se tiče pogovora. Z se ne ukvarja skoraj nič,čeprav on trdi drugače (za njega je sedenje zraven otroka in gledanje TV-ja, igranje) , tako da ga imam čez cel dan jaz, pa še potem ga morem js spravit spat, ker ga fant niti umirit ne zna. Tako je bilo tudi včeraj, ko je jokal in se ni in ni hotel umirit, fant pa je sedel zraven in ga gledal. Ko sn mela že počas dost dretja, sn šla v sobo in se je v minuti dvajset umiril in se začel celo začel smejat. Fant je sam šel z dolgim nosom vn iz sobe. Sploh se ne trudi, da bi se kej naučil ali pa da bi kaj nardil, jaz pa lahko še sam crk... Se pa fant za vsako malenkost dere na mene. Zadnjič je nekam dal slinček od in ga ni našel, pa se je začel na mene dret da kam sn ga js dala,ko ga še vidla nisn) pa da naj ga poiščem... Pa kaj sn js mogoče pes čuvaj, da vem kam je dal kiro stvar? Pa vedno je tak, da če mu kej ni všeč kar rečem al pa kej nardim se začne kr dret na mene. Učiri sn mu to povedla, da ni prav, ker tut js po cele dneve delam in sn zmatrana ne pa da se bo pol še on drl na mene. Je rekel da se bo spremenil,ampak jaz tega ne verjamem. Vedno bolj se mi zdi, da me ima samo za pospravljanje,likanje, kuhanje in zato, da skrbim za otroka. Ali si samo domišljam to?? Res ne vem kaj naj nardim. Ali naj ostanem zraven njega in prenašam vse to, ali naj grem nekam drugam?Mislite, da se lahko fant spremeni, ali da bo ostalo tako kot je? LP!
|