|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj za v stanovanje..za dojenčka...
29.5.2006 19:48:51   
naja78
punce

,razmišljam,da bi kupila dodatno košarico za user posted image ,ker bi ga rada imela npr.zraven ko kuham,ko dobim obiske,...da ne bo skos v posteljici ali lupinici!voziček,da bi ga uporabljala notri ...mi ne potegne!
košarica vem,da je za do 3 mesece,lunico prenašaš sem in tja,....
nekaj sem slišala o stolčku ali ležalniku.ki ga kasneje uporabljaš tudi za hranjenje,...mu dvigneš naslon,...itd...upam da prav mislim.
našega user posted image ne bi rada že na začetku hitro preveč razvadila za roke.saj veste ko si sam in moraš še marsikaj nardit,..

lp
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj za v stanovanje..za dojenčka...
29.5.2006 20:14:29   
NinaŠ
Pri nas je (bil) ležalnik vsekakor zamortiziran. Se mi zdi veliko uporabnejši kot košarica, ki se ji naslona ne da dvignit. 

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 20:47:33   
frrrr
men tut na začetku ni blo jasno kaj vsi o nekih ležalnikih govorite... pol sm pa mau pobrskala in ugotovila, da je to nujno potrebna zadevšina 

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 20:50:29   
Anonimen
Mi smo imeli samo lupinico in se je dalo preživet brez pretiranega nošenja po rokah.

Da počakaš, da se dojenček rodi, boš videla, kakšen bo, pa potem hopla v trgovino user posted image  user posted image  ?

(odgovor članu naja78)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2006 20:54:44   
urška76
Mi smo imeli ležalnik in ga bo imel tudi drugi.Postavila sem ga na mizo, tako da me je gledal kaj delam in je bil zadovoljen 100 na uro. Naš mali je na začetku tud spal v njem. Mi ni hotel spat v košarici. Tako da sva ga kar z ležalnikom prenesla na najino posteljo in potem smo vsi trije počivali. user posted image v ležalniku, midva pa zraven user posted image . Se nama še danes vsi smejijo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2006 20:58:21   
balaena
Mi imamo svojo lupinico, pa sposojeno lupinico pa sta vsaka v svojem avtu. Doma imamo ležalnik, ki smo ga dobili za darilo. Sem tudi jaz mislila, kako bo prav prišel... Na začetku res malo, ampak takrat je dojenčku itak vseeno kje spi. Potem ji je bilo pa dosti bolj všeč na tleh pod mostom, ob igračah... Jaz sem mislila, kako jo bom v ležalniku po stanovanju s sabo prenašala... imamo ta široka vrata, pa sem se vseeno zaletavala, je prav štorasto. Zdaj že lep čas sameva v kotu sobe in čaka boljše čase.
Hranimo jo v stolčku za hranjenje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2006 21:54:24   
kati*
ležalnik, kateremu lahko dobro spreminjaš naklon, ga zlahka prenašaš gor in dol - tudi z otrokom notri in dlje časa je uporaben kot košara

lp, K

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2006 22:03:02   
natalia
se splača kupiti kvalitetnejši ležalnik, jaz sem kupila enega **** firme, pa je bil uporabljen dvakrat, ker je celi plastičen, pa naklon je previsok in mi je non stop dol lezla!

lp

V našem kraljestvu domujeta princesa Eva in mali naslednik Žiga!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2006 22:04:23   
babylove
Na navodilih za uporabo vsakega ležalnika piše:
1. da se ga ne sme postavljati na dvignjene površine, kot je npr. miza, kavč itd (nevarnost padca).
2. da se ne sme prenašati ležalnika z otrokom vred, temveč vsakega posebej.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.5.2006 0:03:51   
Marogica
Najboljša rešitev je ležalni, ker mu lahko spreminjaš naklon, pa še vsepovsod ga lahko zraven nosiš. Torej vse to, kar je predhodnica napisala, sem jaz delala. Torej, na višje površine npr. mizo sem ga dajala do nekje 4-5 meseca, ko še ni bil tako "divji", pa seveda sem bila vedno zraven njega. Prenašala sem ga pa tudi z ležalnikom vred, vendar ležalnika nikoli nisem prijela za ročaje, temveč za železno ogrodje.
Imam dobre in pozitivne izkušnje. za priporočatuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 10
30.5.2006 12:59:02   
naja78
hvala punce.
verjetno se bom odločila kar za ležalnik.itak pa potem pogruntaš kaj otroku paše.
moraš pa bit pazljiv itak.user posted image

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 11
30.5.2006 19:21:42   
Annny
Naja78, jaz ti priporočam ležalnik, saj si uporabnejše zadeve za otročka ne znam predstavljati.Imeli smo tudi košarico (ameriško 'moses basket') in vsakič, ko sem hčerkico dala noter (že od rojstva), je sledil tak jok, da košarice nikoli nismo mogli uporabljati. Tako da- zelo slaba investicija.Tako je bilo pri nas.  Lp

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 12
30.5.2006 19:53:45   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: babylove

Na navodilih za uporabo vsakega ležalnika piše:
1. da se ga ne sme postavljati na dvignjene površine, kot je npr. miza, kavč itd (nevarnost padca).
2. da se ne sme prenašati ležalnika z otrokom vred, temveč vsakega posebej.

Na našem ne piše; ima celo ročaje za dvigat in prenašat. Pa na ta veliko mizo in na raztegnjen kavč ga damo. Ko kuham, ga imam na mizi, če je buden - takrat ne tuli, ker čuti, da sem zraven - no ja, zdaj že tudi vidi. Ko zaspi, ga mirno z ležalnikom vred prenesem v dnevno in kuham in ropotam dalje. Ko pridejo obiski, je v ležalniku in ga lepo vidijo in ogovarjajo, ga ne valjajo po rokah. Isto mi.user posted image

Brez ležalnika si ne znam predstavljat najinega dopoldneva, ko sva sama sploh ne.user posted image  Splača se ti pogledati med oglasi na Bolhi npr... se dobijo skoraj novi in zelo kvaltetni za polovično in še manj cene. Pa so super, saj jih v enem letu dojenčki ne znucajo. Kupi lepo tapeciranega, z nastavljivim naslonom... ne bo ti žal!user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.5.2006 8:23:42   
Anonimen
Jaz sem nakup ležalnika odložila za po rojstvu. In tako prišparala tistih 10 jurjev, ker ga sploh nismo pogrešali. Prve mesece je spal v prenosni torbi, ki jo lahko daš tudi v voziček, potem pa se je igral kar na postelji sredi sobe (prednost 1ss). Veliko pa je bil tudi v vozičku, pozimi itak nisem z njim ven rinila in ni bil umazan.
Za čez dan pa mi je bila v razvojni ambulanti svetovana uporaba lupinice.
Ko se začne kotaliti, pa itak rabi svobodo in je najraje na tleh.

(odgovor članu Barbs)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.