|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moj trebušček ...
29.5.2006 19:35:36   
naja78
punce neki morm vprašat!

približujem se polnim 19 tednom.že 2 dni se mi zdi,da mi kožo na trebuhu neki napenja.ni pa to tok trdo ko kamen!user posted image ampak najbolj mi jo napenja pod joškami,pa tudi od strani.ni to krč maternice.je površinsko!user posted image
da niso to uni lažni braxtonovi h.popadki???user posted image
pa boli me ne,samo čudno napetost čutim v  koži na trebuhu!!!

kaj pravte!se kateri to dogaja??? ali je pa to samo koža??magnesol pijem.

user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moj trebušček ...
29.5.2006 19:36:43   
naja78
aja,pa še nekaj bi prosila! mi lahko opišete,točno,kako naj bi lažni popadki izgledali!!??vsaj probajte!!!user posted image

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 19:58:11   
najina pikica*
ojle...user posted image
tak občutek imaš ker tvoj user posted image  raste in raste tvoj buši,koža pa se ti pazteguje oz "nateguje",niso vzrok ne mg tbl. in mislim da tut lažni popadki niso,...
je pa podobni neprijetni občutek tut takrat ko se ti matrnica krči in širi!
ker sem prvič user posted image  nemorem pametvat kaj lažni popadki so,vendar jst imam zdaj(od prb. 29 t dalje) včasih občutek kot kratek krč oz kratka bolečina kot pri boleči menstruaciji...mi smo se v materinski šoli učili da to naj bi bilo to...
sicer me pa nej kaka drugorodna user posted image  popravi,ko ima s tem več izkušen
papa

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 20:10:38   
ElaM

Ojla,

pri meni lažni popadki zgledajo nekako tako: imam občutek, kot da bi mi zategnilo mat. vezi, potem pa se napetost širi do vrha maternice, trebuh postane trd, kot kamen.Ti popadki niso boleči, niso pa ravno prijetni.
meni so se začeli pojavljati okrog 20t, samo takrat so trajali par sekund, sedaj pa so kar konkretni in na njih vadim dihanje.user posted image
Srečno!

:)

(odgovor članu najina pikica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2006 8:03:37   
ML
Jaz sem že dvakrat rodila ampak lažnih ali nisem mela ali jih nisem občutila. tudi rodila sem z umetnimi tako da ti ne morem kaj dosti pomagati. vsaka to občuti po svoje. ene bolj ene manj.najbolje je da se posvetuješ z g. če čutiš otrdevanje trebuha.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2006 8:06:54   
A_A
Naja78,
tudi mene podobno zateguje po trebuhu (sem v 20.tednu).
Mislim, da gre za napenjanje/širjenje površinske kože in ne za lažne BH popadke.

Sreča in zadovoljstvo sta v nas samih.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2006 10:04:57   
naja78
uf.

upam da gre res za širjenje kože,ker moj user posted image raste.je pa taka neprijetna napetost!
A-A me veseli,da je še kaka ,ki podobno čuti.torej verjetno je to normalno.

no če so BH saj nimam kaj,le da bo tako ostalo do 40t.user posted image

je še kaka ki podobno čuti.???

(odgovor članu A_A)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2006 10:56:52   
milla
Tudi meni je nekje pri 20. tednu začelo zategovat kožo na trebuščku, sedaj od 30. tedna naprej pa čutim parkrat na dan podobno bolečino kot pri menstruaciji.

(odgovor članu naja78)
Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2006 13:02:59   
žiža
Če gre samo za zategovanje in napenjanje kože to niso lažni popadki niti ni to otrdevanje trebuha. Otrdevanje trebuha je res otrdevanje, trebuh od znotraj otrdi in je nakaj časa trd ko kamen, potem pa popusti. Kar brez skrbi, mislim da gre za čisto običajne nosečniške zadevice.

(odgovor članu milla)
Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2006 8:19:45   
Naty*Taja
BH ali lažni popadki so v bistvu napenjanje mišičnega tkiva v maternici. Razlika med temi in pravimi popadki je v tem, da se lažni pojavljajo neredno, medtem, ko se pravi popadki začnejo počasi in postopoma postajajo močnejši in pogostejši.
Takole je to razloženo v reviji Nosečnost in jaz iz tega sklepam, da moje otrdevanje trebuha so lažni popadki, oz maternica tako trenira za pravi porod.
Mogoče je res pri tebi še malo zgodaj, al pa tudi ne. Jaz sem v 33 tednu in se mi to že kr neki časa dogaja. Isto je bilo pri prvi nosečnosti.

MONTIGNAC

(odgovor članu žiža)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2006 19:42:26   
***pika***
Baje je normalno, če se pojavljajo krči maternice.

jaz sejm v 18. tednu, pa me skoraj vsak dan najmanj enkrat bolj občutno zategne (morda včasih ne opazim). Boli ne, se pa čuti (ni ravno čudovit občutek, preveč moteč pa tudi ne), noter v trebuhu postane bolj trdo. In potem dosti hitro mine.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?