Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 15:26:14
|
|
|
|
cukerček
|
Alina in Zoja sta mi zelo všeč Rania pa ne glih najbolj. Meni je všeč še Lin, Ema, Kiara, Melani,.... Odvisno od okusa. Če so vama všeč imena ki sta jih že zbrala pa ostanita pri njih. Zakaj pa rabiš 2 imeni?
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 15:27:49
|
|
|
|
janja 27
|
jaz sem za Zojo, Rania mi pa ni všeč..Alina Rania..ne vem...
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 16:05:46
|
|
|
|
zaliga
|
Jaz sem tud za Alina Zojo, pa mojemu dopovedujem da Alina Rania nikak ne gre skupaj! Ali imate še kakšno drugo idejo kaj bi šlo zraven! Dva imena pa bi imela zato, ker mi je všeč, da je malo drugače, pa veliko je Alin in da se bo razlikovala! Glede Aline pa si ne bom premislila, ker je po moji babici!
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 16:40:13
|
|
|
|
ona
|
ALINA-ZOJA
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 16:50:33
|
|
|
|
*daša*
|
alina zoja je super drugače je pa meni všeč še alina nia in alina gaja.
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 17:20:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Alina Zoja mi je najbolj všeč, sicer pa nisem pristašica dveh imen. Pa še nekaj: reče se dve imeni in ne dva imena. (sorry)
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 17:39:14
|
|
|
|
baguSka
|
U matr smo uradni.. Kje pa piše, da je treba na forumu pisat pravopisno? Za ime pa ne vem.... Definitvno se pa drugo ime NE SME začet na črko A.
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 18:16:37
|
|
|
|
Zasanjana
|
Meni Alina sploh ni všeč, ampak če sta si zbrala, potem ok .Zraven pa najbolj paše Zoja... Rania je malo... ehm, ni glih za naše kraje.
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 18:45:08
|
|
|
|
Anonimen
|
alina albina
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 18:48:33
|
|
|
|
Anonimen
|
pa veliko je Alin in da se bo razlikovala! A jo boste potem po dveh imenih klical al kako ?
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 19:30:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Alina Zoja Sta mi obe zelo lepi.
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 19:52:19
|
|
|
|
baguSka
|
Definitvno se pa drugo ime NE SME začet na črko A. alina albina A jo boste potem po dveh imenih klical al kako ?
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 21:16:52
|
|
|
|
zaliga
|
Hvala punce za pomoč! Bo kar po moje ostalo! (tak kot vas je večina napisalo)!! Al bina ja valjda, da jo bova klicala po obeh imenih, zato tudi taka želja! Drugače nima smisla, da se trudim še za drugo ime! Se opravičujem za slovnične napake, mi je lepše brat, če smo bolj "domače", kot pa uradne!
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 22:15:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, kako smo uradni? Zakaj vzamete vse za slabo? Tudi jaz v govoru ne uporabljam dvojine, ko pa pišem, se trudim pisati pravilno slovnično, ker cenim in spoštujem naš slovenski jezik. Veliko ljudi ne zna uporabljati dvojine in ušesa me bolijo, če poslušam komercialne radio postaje. V napad punce!
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 29.5.2006 22:25:18
|
|
|
|
baguSka
|
Pa anonimno tud.
|
|
|
|
RE: Katero ime "paše" zraven??! 31.5.2006 19:09:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Zoja
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?