Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Steriliziranje prsne črpalke 29.5.2006 14:02:28
|
|
|
|
Dashenka
|
Jaz sem jo vsakič oprla in sterilizirala, ker sem imela sposojen ta velik Aventov sterilizator. Tako mi steriliziranje stekleničk, dud in črpalke ni vzelo več kot nekaj minut dnevno. Če pa b vse to morala prekuhavat, pa bi verjetno kaj hitro prešla le na umivanje z vročo vodo z minimalnim dodatkom detergenta ter le bčasno sterlizacijo. Pri prsnih črpalkah je manjši problem le to, da jih zaradi skitih kotov težko dobro opereš, ostanki mleka pa so idelno gojišče za razvoj mikroorganizmov
|
|
|
|
RE: Steriliziranje prsne črpalke 29.5.2006 15:28:07
|
|
|
|
Seven*
|
Crpalko sem sterilizirala samo prvic. Potem sem jo prala kar v pomivalnem stroju.
|
|
RE: Steriliziranje prsne črpalke 29.5.2006 15:38:06
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem jo prala samo v pomivalnem stroju. Če sem vedela, da si bom iztiskala čez par ur še mleko, potem sem kar črpalko pustila gor na flaški in vse skupaj dala v hladilnik. Nato pa spet črpala v isto mleko. Jaz si nikoli nisem mogla načrpati več kot 40 ml naenkrat. Tako je bilo vsega skupaj vsaj za 70 ml, ki ga je potem zvečer popil še dodatno zraven dojenja.
|
|
|
|
RE: Steriliziranje prsne črpalke 29.5.2006 15:38:46
|
|
|
|
natalia
|
jaz sem jo samo enkrat na teden celo sterilizirala, drugače pa z detergentom dobro umila po vsakem čpanju. lp
|
|
RE: Steriliziranje prsne črpalke 29.5.2006 15:45:56
|
|
|
|
*goldfish*
|
Jaz sem jo sterilizirala po vsakem črpanju. Črpala pa sem si samo zjutraj in zvečer. Sem jo razstavila na prafaktorje, pod vročo vodo splahnila in vse skup vrgla v sterilizator
< Sporočilo je popravil mana_t -- 29.5.2006 15:48:33 >
|
|
|
|
RE: Steriliziranje prsne črpalke 29.5.2006 21:05:11
|
|
|
|
tiktak
|
Jaz sem jo rabila le v porodnišnici. Tam so mi jo stirilizirali 1x na dan, drugače pa sem jo umila pod vročo vodo in z detergentom.
|
|
|
|
RE: Steriliziranje prsne črpalke 30.5.2006 3:34:56
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem jo vsakič sterilizirala. Ne vem,mogoče stvar navade in tudi boljši občutek,da je vse čisto.Res pa je,da sem imela sterilizator,oz.ga še imam in sem jo vsakič,ko sem imela namen brizgati si jo pol ure sterilizirala prej. Sem pa 4 mesece brizgala po 4x do 5x na dan. en lp D.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?