Anonimen
|
Ojla RR-evci! Zanima me, ce je katera/i od vas v podobni situaciji, ker mene ta ze kar nekaj casa muci in ne vem kako naj premagam ta strah. Moj in jaz izhajava iz popolnoma drugacnih druzin in kroga prijateljev. Sama ne izhajam iz premozne druzine, starse spostujem, so pac zaradi nizke izobrazbe in preprosteg nacina zivljenja malo manj razgledani, zato sem tudi sama dobivala temu primerno vzgojo in znanje. Fant, ki izhaja iz razgledane druzine, je poln smisla za humor in kadar smo v krogu njegovih igra vedno glavno vloga komika, vse je lepo in prav, vsi z mano vred se zabavamo, meddtem, ko pri meni je vse bolj zalostno, tudi zato, ker nikoli nisem imela ne vem kaksnih (prijateljskih) odnosov doma. On je zelo navezan na druzino, tako da sva okrog v glavnem z njegovimi, vozi me po restavracijah, zabavah in krajih, kateri so zame vsi novi, z njim okusam in spoznavam stvari, ki jih je mogoce ze marsikdo spoznal v otrostvu/mladosti, jaz pac te priloznosti nisem imela. Vem, da mu jaz cesa podobnega ne bom nikoli morala nuditi, bilo bi mi pa v veliko veselje. Zaradi dolocenih okoliscin, ki so nespremenljive in za katere sva vedela ze od samega zacetka, sva tudi vedno v druzbi njegovih prijateljev. Hudo mi je, ker ne more spoznati mojih. Rada bi mu dala nekaj mojega, pa nic nimam. Vem, da me je vzljubil zaradi ljubezni, da sem mu vsec, vendar pa imam zadnje case kar ta strah, da se me bo slej ko prej navelical, ker ne bom vec zanimiva. Jaz pa, nasprotno, z njim dozivim zmeraj kaj novega in nepoznanega. Skupaj sva 2,5 leti, kaksnih vecjih problemov nimava. Tolazim se, da ce je ljubezen prava, se nimas kaj bati, pa vendarle me ustrahuje kadar slisim kako se pari razhajajo, ker je nekdo spoznal drugega, bolj zanimivega. Vceraj, v avtu, ko sva se vracala z vikenda, je bila po radiu skladba od Cher “Do you believe in love after love”, pa sem mu rekla, da naj odgovori. Odgovor je bil takojsen in odlocen “yes”, potem pa celo pot nisva vec govorila. Bojim se, da me mogoce ne ljubi vec…upam pa da se zelo motim. No, nekomu sem se morala izpovedat, hvala ker ste to vi na RR.
|