|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Tosama - vir domžale
29.5.2006 11:00:22   
Sandra*
Ojla!

Razmišljam če bi šla po tetra pleničke, vato in... ostalo kar tam prodajajo za našega user posted image V Tosamo? A je katera šla a se splača?

Lp, Sandra
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Tosama - vir domžale
29.5.2006 11:39:23   
bori1
Ti lahko odgovorim za prvič. To je pred slabimi 4- imi leti se je splačalo. Sem si tetra in povijalne planice nakupila tam, pa zložence, povštrčke za prsi in seveda vložke. Vendar kolikor sem spremljala sedaj debate na forumu dobiš drugod Tosamine stvari v akcijah še cenejše. Tudi planice lahko sedaj ceneje kupiš v znamkah od DM-ja, isto blazinice in ostalo.

Moj nasvet; pokliči v Tosamino trgovino, vprašaj koliko stane stvar, oz. to, kar te zanima in nato prečekiraj še ostale možnosti.

lp, bori1

(odgovor članu Sandra*)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 20:39:23   
kapesanta
v tosamo se ti splača samo če si kje blizu doma, oz. če imajo slučajno kakšno stvar ki jo nameravaš kupiti v akciji. Se že nekaj časa sprašujem, v čem je smisel industrijskih trgovin, če potem prodajajo stvari po praktično isti ceni kot drugi (lahko bi prodajali vsaj s polovično maržo ostalih trgovin).
Kak mesec do dva nazaj sem za 5 belih previjalnih plenic dala 2697,00, za 10 tetra plenic pa 3481,00 - če ti tadva podatka kaj pomagata.

l.p. Mateja

Rok 06.07.2006 in Sara 15.11.2010

(odgovor članu bori1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 22:40:09   
Sandra*
Oj!

Danes sem šla v dm in sem tam kupila 2* po 10 tetra plenic kobacaj 3699 sit je bil en paket - ampak so take da na dveh straneh niso nič zaroblene, je tako tkano (pomoje so zato ceneje9, ne vem, ker sem isti tak paket gledala v pikapolonici je 4990. Kupila pa sem še dva paketka po6 tetra krpic za umivanje po 1299 tako da v Tosamo verjetno ne bom šla.

Hvala, Lp

(odgovor članu kapesanta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
31.5.2006 8:27:54   
Anonimen
Nobene Tosamine plenice niso zarobljene, ampak samo "zaendlane".
Meni so ful dobre plenice iz Rutarja, ki so zarobljene in po zelo ugodni ceni. (v jeseni so bile 2.600 SIT/10 kom) Tiste DM znamka pa so manjše (70x70)! Čeprav mislim, da bi bile tudi te OK. Razlika se pozna samo pri širokem povijanju.

Sama sem ugotovila, da se splača it v Tosamo samo, če se ravno mimo pelješ.

(odgovor članu Sandra*)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kako počastiti spomin na angelčka v nebesih?
Ste tudi vi izgubili dojenčka v trebuščku ali ste ga v naročju držali le malo časa, pa je prehitro odšel med angelčke? V...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.