|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako je z menstruacijo po ss
29.5.2006 10:40:00   
Anonimen
Vem da vas je kar nekaj imelo podobno izkušnjo zato vas prosim za mnenje-nasvet.
Konec meseca aprila sem imela ss, brez čiščenja, se pravi normalno menstruacijo, ki je trajala cca do 02.05.
Zanima me gdaj naj bi dobila naslednjo?
Zopet konec meseca ( v tem primeru maja), ali recimo v sredini okrog 12 kot sem jo imela pred zanositvijo?
Sprašujem pa zato ker je od te zadnje danes 32 dan i je še ni in niti nevem gdaj naj jo čakam.
Hvala vsem za odgovor.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako je z menstruacijo po ss
29.5.2006 13:01:36   
lana38
Od datuma, ko si imela ss, bi naj prišla Muser posted image  približno v enem mesecu. Torej bi jo zdaj naj že dobila.
LP

lana38

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 13:17:57   
Anonimen
lana 38, hvala za odgovor, saj sem sama tudi tako mislila in jo pričakovala, oz. jo še vedno, pa je ni. Niti enega samega znaka ni in me je to majčkeno prestrašilo.
Zato nevem kaj naj si mislim.
Upam da ni nič narobe in da bo v kratkem prišla.

(odgovor članu lana38)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 13:28:21   
tinaaja
Po ss se dobim M po 4-8 tednih. Racunaj,da se morajo urediti hormoni in da pri nekaterih to traja. Ce M ne dobis po 2mesecih, pojdi h G. Ker si imela pa ss brez ciscenja ni panike, ce bi ze zdaj zanosila..
Drugace pa user posted image user posted image  za ss... drzi se..

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?