Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 9:22:19
|
|
|
|
Seven*
|
jaz pa nimam dnarja...
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 9:31:34
|
|
|
|
tadejaa
|
Seven, danes ga naročiš, potem te pa paket čaka na pošti še 14 dni. V tem času pa mogoče zbereš teh 30 jurčkov.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 29.5.2006 10:52:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 12:17:02
|
|
|
|
žlička
|
tudi jaz sem ga narocila....sem mislila kupit MC priori SPS, ki je bil v akciji v aktualnih novickah BC, pa je sel kot za med....upam da mi tokrat niso vseh prodali
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 13:52:17
|
|
|
|
anckabancka
|
Sem ga ravnokar naročila! Da se bo naš skoraj 11-mesečnik začel voziti v pravem sedežu in ne več v lupinici. Po moje smo rekorderji, ker je toliko časa v lupinici. Samo, mu je še čisto prav. Imamo pa maxi cosi cabrio, ki sploh ni tako majhna.
|
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 15:00:07
|
|
|
|
pravljica
|
povejte mi...a v prodajalni BC ga je tudi možno kupit po tej ceni ali je to samo v e-trgovini?
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 15:21:21
|
|
|
|
Antigona
|
Pravljica razlika je v tem, da ima xp dodatno zategovalnik pasa, po mojem mnenju se bolj poleže kot SPS in pa malo boljši materjal, mogoče malo bolj oblazinjen. Mi imamo XP-ja, SPS mi ni bil všeč. Sem ga pa ravno tako kupila v dnevni akciji BC-ja že pred novim letom. Žal ta cena velja samo za e-trgovino, pa še barve žal ne moreš izbirat.
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 29.5.2006 19:44:28
|
|
|
|
bobika
|
tudi jaz sem danes dopoldan naročila ta avtosedež. Mislila sem tudi že kupiti sps ja pa sem še nekaj odlagala. Seaj pa za tako malo razliko v ceni dobim boljšega . Upam,da niso že vse prodali
|
|
|
|
RE: Danes v akciji Maxi cosi Priori XP 1.6.2006 9:32:45
|
|
|
|
Urša
|
Pravljica, tisto, ko si ti gledala na ebayu, je samo prevleka.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?