Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Avtosedež iz reklame na RR 29.5.2006 14:08:28
|
|
|
|
Lacoste
|
Jaz imam kar 2, meni je super, ker je udoben, saj sem pozimi tudi ta velikega sina, ki je bil star 4 leta brez težav pripela v sedež celo v kombinezonu. Sedežni del je zelo udoben, prostoren, pa še 5 naklonov ležišča ima, kar mi je sploh všeč. Na sosednejm forumu sem enkrat brala same pohvale, samo zdaj pa nekaj ne dela in ti ne morem prilepit linka LP
|
|
|
|
RE: Avtosedež iz reklame na RR 29.5.2006 15:29:26
|
|
|
|
tincci
|
Hvala za odgovor, sam bom kr Romerja vzela, sem dobila dober popust v BC.
|
|
|
|
RE: Avtosedež iz reklame na RR 29.5.2006 15:57:13
|
|
|
|
Anonimen
|
Tincci katerega Romerja boš vzela? A mi daš slikico gor?
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.