|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj več - kosilo ali večerja?
29.5.2006 8:20:58   
teta beta
Po dveh mesecih uvajanja imamo tri (ne povsem samostojne) obroke. Dopoldne imamo sadje, za kosilo zelenjavo, enkrat že tudi meso, za večerjo pa riževe ali proseno kašico ali polento. Večerjo moja hčerka obožuje in poje skoraj dva deci, medtem ko pa ji kosilo praviloma ne tekne najbolj, včasih poje samo nekaj žličk (pa ne bi rekla, da slabo kuham user posted image , tudi solit sem ji že začela malo). Od vseh treh obrokov za večerjo poje največ, kar pa se mi ne zdi prav, saj je glavni obrok vendar kosilo.

A naj zdaj prestavim te razne kašice in poletno v menu za kosilo (poleg zelenjave)? Kaj razen tega svojim otrokom še ponudite zvečer? (Z mlečnimi izdelki bom začela v tem tednu, stara je 8m.)

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj več - kosilo ali večerja?
29.5.2006 10:31:49   
Luns
Kaj pa če bi ji poskusila npr. polento zmešat z zelenjavo, pri nas ne pojemo nobene zelenjave če ni zraven krompir.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 11:21:15   
fricka
Tudi pri nas je bilo dolgo časa tako oz. vse dokler ni bila stara 10 mesecev in je začela jesti skoraj isto hrano kot mi. Zdaj pa ni nobenih problemov več. Poskusi, če bo pojedla več npr. goveje juhe z veliko jušne zelenjave. To bi po mojem mnenju pa moralo iti bolje.Drugače pa lahko zdaj probaš še s skutkami. Mi pri 13 mesecih še vedno ogromno pojemo za zajtrk in večerjo, obvezno nekaj mlečnega iz adaptiranega mleka.

(odgovor članu Luns)
Neposredna povezava do sporočila: 3
30.5.2006 11:12:14   
BarbaraO
Mislim, da pri tako malem otroku ni nič narobe, če več poje za večerjo. Verjetno ji zvečer manjka, glede na to, da pri kosilu ne dobi (poje) zadostne količine (domnevam, da se za razliko še podojita). Mislim, da je čisto v redu, če pustiš obroke tako kot si jih zastavila, le k zelenjavi še kaj dodaj, tako kot so ti svetovale ostale.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.5.2006 12:53:24   
tincci
Jaz sem nekje brala, da otrok že sam ve, kdaj je najbolj lačen, eni so zjutraj, eni zvečer. Jaz sem prav vesela, da rada zvečer je mlečno kašico, ker potem bolje spi. Midva uvajava že skoraj 3m pa sva sedaj na 2.5 obroka: sadja dopoldan dve žlički, ostalo dojenje (sem ugotovila, da ji pač ne paše jest dopoldan), za kosilo zelenjavo s krompirjem, rižem ali polento (to ma ful rada, poje za en obrok brez dojenja), pa zvečer mlečna kašica in še dojenje pred spanjem. Nekako sta skratka enakovredna obroka kosilo in večerja, v bistvu poje večerje več, ker izprazni še vsaj eno joško.

(odgovor članu BarbaraO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.5.2006 13:46:32   
kati*
naš tu poje za večerjo (ob 18ih) cel krožnik grisa in podobnih mlečnih kašic, za kosilo pa komaj pol krožnika zelenjave. Sadnega obroka tud lahko poje več. Zelenjava je sigurno najmanj "privlačna" in verjetno tudi ve, da mora pol zdržati celo noč - zdrži namreč potem tudi do 6ih ali 7 ih zjutraj.user posted image

lp, K

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.5.2006 14:16:59   
soncek&luna
pri mojem pa odvisno kaj je na meniju za kosilo user posted image . kadar v hrano dodam mal kisle smetane, poje ogromno, drugace pa manj...

je pa tudi pri njemu vedno vecerja "najvecji" obrok kolicinsko... me nic ne moti, ce hoce zvecer bolj jest, pa naj bo tako... sej se pri nasih nadebudnezih stalno nekaj spreminja

Mami, pika moja!

(odgovor članu kati*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.