Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 8:06:14
|
|
|
|
amy26
|
Včeraj sem imela (B) dan, kg so šli vseeno še mal dol, tako da tehtnica sedaj kaže -4,4 kg, danes pa bo voda, voda,.... upam da lahko mal limone not stisnem. Pa če bo kriza bo seveda še kavica.
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 8:47:26
|
|
|
|
Pobalami
|
Men je šlo dol total -2,3 kg. Kapučino sem danes vseeno spila. Pila bom pa nesladkan čaj. Upam, da me ne bo preveč krivilo.
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 9:28:23
|
|
|
|
Urša
|
Mi je dala tehtnica voljo, da izpeljem vodni dan! Če bo kriza, preidem sm pojamrat, pa me brž naterite še na pol litra čiste bistre, hladne vode. Kg pa -1,6, skupaj -5,6.
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 9:37:50
|
|
|
|
Tejči
|
Hojlika, vodica je danes, jupi..hm..upam, da vzdržim Jaz bom pila Zalo z jabolko, ker navadna voda mi gre bolj gor kot dol. Če bo huda kriza, pa bom še kak čajček spila. Delam pa že načrte kaj bom jutri jedla Kilogrami so šli lepo dol, kljub vsakodnevnim mini prekrškom tehtnica kaže sedaj - 5,1 kg.
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 12:56:38
|
|
|
|
tejčica
|
Pozdravljene punce! Današnje tehtanje...isto kot prejšnji teden, to pa zaradi tako grešnega vikenda kot ga ne pomnim. Danes sem zaenkrat še uspešno na vodi in nameravam tako tudi vztrajati . Jutri pa za kazen sadje, saj ga v nedeljo nisem niti povohala. Sicer pa...lačna, lačna, lačna...
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 14:42:45
|
|
|
|
Urša
|
Kako vam gre, ŽABE?
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 15:26:53
|
|
|
|
dory
|
Evo mene...vodna sobota je poskrbela,da sem odvrgla pridobljeno kilo in po...skupno imam se vedno -4,5kg Dones imam po vecini vodo..sem si pa privoscla dusene bucke...to je vse za dones...
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 16:16:19
|
|
|
|
Teni_
|
Joj, Urša, ne vprašaj. LAAAČNAAAAAAAAAAAA!
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 16:32:15
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Men pa čist mal kruli... ampak me čist nč ne mot... grem po vodo... tehtala se bom pa proti večeru... sporočim takrat
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 17:45:37
|
|
|
|
tejčica
|
Mene bo pa danes konc!!! Tako težkega vodnega dne pa še ne. Res mi nikoli ni bil problem zdržat, danes pa samo na hrano mislim in sem čisto švoh. Prej sva bile z malo v trgovini in sva morali iti prej domov, ker sem se tako slabo počutila. Sem mislila da bom skupi padla. Sedaj sem si stopila eno multivitaminsko šumečko in upam da bo kmalu bolje. Najbrž imam tako krizo ker sem za vikend toliko jedla, danes pa samo voda in voda in voda... LLLLLAAAAAČČČČČNNNNNAAAA!
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 19:16:19
|
|
|
|
pi
|
Meni je šlo dol vse skupaj -3,7 kg.
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 19:38:21
|
|
|
|
Urša
|
Komi čakam, da grem spat! ŠE BOLJ PA SE VESELIM B DNEVA! Ampak smo pa carice, da smo zdržale, hm? Dobr, da ni tale vodni dan vsak 5.dan! No, še 2 bo treba skoz dat, ampak do takrat bomo že prave bejbe! za vse nas.
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 19:59:36
|
|
|
|
tejčica
|
Najbrž se bom tudi jaz danes "potrudila" in čim prej mrknila. To bo res najboljši recept, da sedaj proti koncu dneva, ne zapravim celodnevnega upiranja hrani. Se pa sedaj že malo boljše počutim. Zajtrk bo pa jutri najbrž že ob 6-ih zjutraj in to dve banani, da bom šla sploh lahko na kolo. Nisem več tako prepričana da bom jutri imela sadni dan. Bom videla kakšno bo počutje. Dajmo zdržat še teh par uric!
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 20:44:22
|
|
|
|
Tejči
|
Meni je tudi uspelo, čeprav še ni konec dneva, vem da sedaj pa res ne bom več jedla. Čez dan je blo vse normalno, ob sedmih pa sem imela rahlo krizo, ampak smo bili v avtu (na Brnik in nazaj v MB), tako da sem vzdržala ob vodi Res pa že celi dan delam načrte kaj bom jutri jedla Bravo punce-taprave smo
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 20:46:15
|
|
|
|
amy26
|
Dan se je meni kar vlekel, valjda tudi ful lačna skos mislila na hrano pol sm pa popoldne spila kofetek, takoj bolje tako da se zdaj še vedno počutim sito in še ne mislim spati no ja čez kakšno urco dve seveda če bo kriza pa prej. No še malo pa smo na konju, jutri pa mljask spet krepka hrana.
|
|
|
|
RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje 29.5.2006 21:38:45
|
|
|
|
Teni_
|
Tudi meni je uspelo. Sicer se spila 3 kavice, ampak ok. Sem vesela.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?