|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vztrajne- 29. voda in tehtanje
29.5.2006 7:26:37   
Teni_
Najprej kg - sem ostala na istem.

Danes pa voda, voda in še enkrat voda. No, pa kakšna kavica bo vseeno padla. Držim pesti, da nam uspe.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vztrajne- 29. voda in tehtanje
29.5.2006 8:06:14   
amy26
Včeraj sem imela (B) dan, kg so šli vseeno še mal dol, tako da tehtnica
sedaj kaže -4,4 kg, danes pa bo voda, voda,.... upam da lahko mal limone not stisnem.

Pa če bo kriza bo seveda še kavica.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
29.5.2006 8:47:26   
Pobalami
Men je šlo dol total -2,3 kg. Kapučino sem danes vseeno spila. Pila bom pa nesladkan čaj. Upam, da me ne bo preveč krivilo.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
29.5.2006 9:28:23   
Urša
Mi je dala tehtnica voljo, da izpeljem vodni dan! user posted image  Če bo kriza, preidem sm pojamrat, pa me brž naterite še na pol litra čiste bistre, hladne vode. user posted image user posted image user posted image
Kg pa -1,6, skupaj -5,6.user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 4
29.5.2006 9:37:50   
Tejči
Hojlika,

vodica je danes, jupi..hm..upam, da vzdržimuser posted image  Jaz bom pila Zalo z jabolko, ker navadna voda mi gre bolj gor kot dol. Če bo huda kriza, pa bom še kak čajček spila. Delam pa že načrte kaj bom jutri jedlauser posted image

Kilogrami so šli lepo dol, kljub vsakodnevnim mini prekrškomuser posted image  tehtnica kaže sedaj - 5,1 kg

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 5
29.5.2006 12:56:38   
tejčica
Pozdravljene punce!

Današnje tehtanje...isto kot prejšnji teden, to pa zaradi tako grešnega vikenda kot ga ne pomnim. Danes sem zaenkrat še uspešno na vodi in nameravam tako tudi vztrajati . Jutri pa za kazen sadje, saj ga v nedeljo nisem niti povohala.

Sicer pa...lačna, lačna, lačna...

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 6
29.5.2006 14:42:45   
Urša
Kako vam gre, ŽABE? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
29.5.2006 15:26:53   
dory
Evo mene...vodna sobota je poskrbela,da sem odvrgla pridobljeno kilo in po...skupno imam se vedno -4,5kg

Dones imam po vecini vodo..sem si pa privoscla dusene bucke...to je vse za dones...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 8
29.5.2006 16:16:19   
Teni_
Joj, Urša, ne vprašaj. LAAAČNAAAAAAAAAAAA!

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 9
29.5.2006 16:32:15   
CosmoGirl
Men pa čist mal kruli... ampak me čist nč ne mot... grem po vodo... tehtala se bom pa proti večeru... sporočim takrat user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
29.5.2006 17:45:37   
tejčica
Mene bo pa danes konc!!! Tako težkega vodnega dne pa še ne. Res mi nikoli ni bil problem zdržat, danes pa samo na hrano mislim in sem čisto švoh. Prej sva bile z malo v trgovini in sva morali iti prej domov, ker sem se tako slabo počutila. Sem mislila da bom skupi padla. Sedaj sem si stopila eno multivitaminsko šumečko in upam da bo kmalu bolje. Najbrž imam tako krizo ker sem za vikend toliko jedla, danes pa samo voda in voda in voda...

LLLLLAAAAAČČČČČNNNNNAAAA!

(odgovor članu CosmoGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 11
29.5.2006 19:16:19   
pi
Meni je šlo dol vse skupaj -3,7 kg.

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 12
29.5.2006 19:38:21   
Urša
Komi čakam, da grem spat! ŠE BOLJ PA SE VESELIM B DNEVA!user posted image
Ampak smo pa carice, da smo zdržale, hm? user posted image user posted image user posted image  Dobr, da ni tale vodni dan vsak 5.dan! No, še 2 bo treba skoz dat, ampak do takrat bomo že prave bejbe!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image  za vse nas.

(odgovor članu pi)
Neposredna povezava do sporočila: 13
29.5.2006 19:59:36   
tejčica
Najbrž se bom tudi jaz danes "potrudila" in čim prej mrknila. To bo res najboljši recept, da sedaj proti koncu dneva, ne zapravim celodnevnega upiranja hrani. Se pa sedaj že malo boljše počutim. Zajtrk bo pa jutri najbrž že ob 6-ih zjutraj in to dve banani, da bom šla sploh lahko na kolo. user posted image  

Nisem več tako prepričana da bom jutri imela sadni dan. Bom videla kakšno bo počutje.

Dajmo zdržat še teh par uric!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 14
29.5.2006 20:44:22   
Tejči
Meni je tudi uspelo, čeprav še ni konec dneva, vem da sedaj pa res ne bom več jedla. Čez dan je blo vse normalno, ob sedmih pa sem imela rahlo krizo, ampak smo bili v avtu (na Brnik in nazaj v MB), tako da sem vzdržala ob vodiuser posted image  Res pa že celi dan delam načrte kaj bom jutri jedlauser posted image  
Bravo punce-taprave smouser posted image

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 15
29.5.2006 20:46:15   
amy26
Dan se je meni kar vlekel, valjda tudi ful lačna skos mislila na hrano pol sm pa popoldne spila kofetek, takoj bolje tako da se zdaj še vedno počutim sito in še ne mislim spati no ja čez kakšno urco dve seveda če bo kriza pa prej.

No še malo pa smo na konju, jutri pa mljask spet krepka hrana. 

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 16
29.5.2006 21:38:45   
Teni_
Tudi meni je uspelo. Sicer se spila 3 kavice, ampak ok. Sem vesela. user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 17
29.5.2006 22:50:08   
tejčica
Meni zgodnje spanje ne uspeva ravno najbolje, kot lahko same opazite.user posted image  Me pa zebe za znoret. Pri 24° stopinjah v stanovanju imam na sebi tudi velur in me še vseeno ruka. Pa še tak glavobol se me je lotil, da komaj mislim. Bo jutri boljše.

Sedaj pa grem v mižule (že drugič!).
Še enkrat čestitke vsem VZTRAJNIM za uspešen vodni dan.  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?