|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   vztrajne -28. dan - sadje
28.5.2006 7:58:51   
Teni_
Veselo na sadje. Sem danes zelo vesela, ker se je končno spet  malo premaknilo na tehtniciuser posted image user posted image user posted image . Zdaj je bilo cel teden na istem.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: vztrajne -28. dan - sadje
28.5.2006 8:54:56   
Tejči
Dobro jutro,

meni se je pa včeraj pomaknilo na tehtnici-samo za 0,2 kg gor..pa nič hudega, saj sem res malo preveč jedlauser posted image  Danes pa sadje in zelenjava (ta mi gre bolj dol). Jutri pa dan, ki ga z veseljem pričakujem-VODA! Meni je to full izziv, da vidim, če vzdržim.

Lep dan vsem!

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
28.5.2006 9:11:59   
dory
Evo jst sem mela vcer bolj al manj vodni dan, proti veceru sem si mal pomagala s sadjem...dones na vagi-1,5kg...glih tist,kar sem pridelalauser posted image

Dones pa sadje, sadje, sadje...aja jutr ne bom mela se enega vodnega dne, ampak bom nardila kej druzga..kake B ;)

(odgovor članu Tejči)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2006 13:55:39   
Pobalami
Živjo,

Mene je strah jutrišnjega vodnega dne. Sploh če bo dež. Bom probala zdržat maksimalno.
Čao

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2006 14:34:50   
tinatona
Hej punce!

Kako pa vam kaj dieta laufa v tistih user posted image dneh? Jaz sem se mogla dans pregrešit in pojest normalno kosilo (pečen krompir in solata), ker mi je bilo ornk slabo. Sem pa prvi dan user posted image , tako da  najhujše šele jutri pride. Bom se sicer potrudila in probala bit čim dlje samo na vodi, ampak obljubim pa nič. No itak bom pa do kakih 4ih z malim v bolnici, ker ima cepljenje...

Full fajn se mejte, pa se beremo!!!

LP Tina

(odgovor članu Pobalami)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2006 18:42:04   
CosmoGirl
Daaaaan... še mal pa vodni dan... jao, me že kr mal panika grab... sam hmm... bom itak skoz na faxu, tko da upam, da nau cajta tuhtat na to. user posted image user posted image

Dons pa tkole:
Z: kava, banana
K: zelenjavna juha brez mesa in brez krompirja
V: verjetno solata in pa jagode mmmmmuser posted image

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2006 19:12:15   
Urša
Jst mam kr tremo pred jutrišnjim dnem, res preizkušnja. user posted image  Drugače imam pa očutek, da sem se nazaj zredila in mi bo kr kriza it jutri na vago...user posted image  Jah, sej se mormo zavedat, da so vedno vzponi in padci, zato veselo jutrišnjemu dnevu naproti!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu CosmoGirl)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?