|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nuhalna svetlina
27.5.2006 13:52:17   
malecka
ojla imam eno vprašanje. Nuhalno grem opravljat v Domžale. Opravila pa jo bo Dr. Dairja Strah, pa me zanima ali je že katera to opravljala pri njej(v glavnem vaše izkušnje) hvala  

Živi tako, da bodo tvoji otroci pomislili nate,
ko bodo razmišljali o poštenosti,
ljubezni in pokončnosti.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Nuhalna svetlina
27.5.2006 14:42:41   
ElaM

Ojla, men je opravila NS.
Jaz sem bila z njo zelo, zelo zadovoljna. Priporočam.

:)

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2006 14:42:52   
melita73
Sama sicer nisem bila na nuhalni svetlini v Domžalah, ampak sem bila v Dravljah pri dr. Barbari Šajina Stritar. In če po pravici povem, sem bila zelo razočarana in na ta pregled nebi ponovno šla. Zakaj? Prvi vtis, ki sem ga dobila je bil, da vse poteka kot po tekočem traku, neosebno. Oddaj kartico in materinsko knjižico, pojdi lulat... Ko sem prišla v ordinacijo, zdravnica popolnoma naveličana, nič prijazna. Med samim pregledom sem jo enkrat vprašala, ali je vse ok, ker je bila čisto tiho, niti besede ni bilo iz njenih ust, pa mi je dala vedet, naj bom tiho, da mi bo že na koncu povedala kako je. In ko je bil pregled končan, mi je rekla, da je NS vredu (1,6) ne vidi pa da se nosne kosti in da moram še enkrat na pregled v porodnišnico čez en teden. Malo je manjkalo, da me ni infarkt. Rekla mi je, naj grem še dat kri na polikliniko, kar spet stane 8000. Nekaj sem jo še vprašala, kaj to pomeni, ampak mi ni nič pojasnila, samo da ne more nič reč v zvezi stem. Rezultat, ki mi ga je izračunala na izvidu je bil sicer 1:3060, kar je za moja leta ok. Samo predstavljate si lahko, kakšen teden sem imela potem, ko sem čakala na ponoven pregled. Ko pa sem prišla na ponovni pregled v porodnišnico, je bila slika popolnoma drugačna. Prijazna zdravnica Nataša Tul Mandič ne je takoj na začetku pomirila, da če bi prejšna zdravnica sumila, da bi bilo kaj narobe, bi me sigurno poslala na kakšen drug pregled, ne pa na ponovno NS. Skozi cel pregled mi je razlagala, kaj se vidi in ali je ok ali ni. Na srečo je bilo vse ok. Tam so mi tudi brezplačno vzeli kri za dvojni hormonski test in sedaj sem dobila izvid z rezultatom 1:12560. če bi bila ponovno na tem, da bi šla delat NS se za to verjetno nebi odločila. Ali pač, saj veste kakšne smo, rade smo o vsem 100%. Ampak moje izkušnje so slabe, na srečo pa se je vse dobro izteklo. Pa še to. Zdi se mi, da na naš račun zdravniki v popoldanskem času poleg redne službe prav lepo služijo, pa še pprijazni niso, mi pa smo v takih trenutkih še bolj občutljivi na vse.

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.5.2006 14:45:52   
ElaM

Še to, da dopišem, dr. Strahova, skoz razlaga zraven kaj vidi, ... tko da ni treba nič spraševat, vse že sama pove.
Srečno, pa dober rezultat.user posted image

:)

(odgovor članu melita73)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.5.2006 20:46:06   
urška76
Oj!
Dr. Strahova je super g.  in se 100% posveti tebi in otročku v trebuhu. Tudi v prve mi je ona delala NS. vse ti pove, vse pokaže, srček ti da za poslušat. Dobila sem slikice. Mogoče jo za slikice malo opomni, ker ena, ki ji je delala NS pred mano slikic ni dobilauser posted image .  Če se vidi spol, ti ga tudi pove (oz. te vpraša če želiš vedet). Meni je bla obakrat super.

(odgovor članu ElaM)
Neposredna povezava do sporočila: 5
28.5.2006 13:53:52   
manetka
Jaz sem bila ravno ta teden na nuhalni pri Strahovi, pa sem bila prav vesela, ker pokaže celega otročka, ne meri samo nuhalne, pa res vse pove, ker sama nisem pričakovala, da bo pri 12t že toliko za videt sem bila še bolj presenečena.
Res priporočam Strahovo, natančna, prijazna, slikce sem tudi jaz dobila, spol je tudi že pogledala (ampak ga je naš user posted image  skril), srček je pa tudi dala na zvok da se je slišaluser posted image .

LP M.

(odgovor članu urška76)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.7.2006 13:16:26   
kkatka
Mene pa zanima če je bila katera na nuhalni v Ginekologiji Bežigrajski dvor. Zanima me kako se vam je zdelo in če je lahko partner zraven.
Lep dan!

(odgovor članu manetka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.1.2009 18:23:30   
michelleD
 V Domžalah sem bila zelo zadovoljna. sedaj pri drugi nosečnosti pa nameravam iti v Rogaško Slatino, pa me zanima če je katera bila tam in če ste zadovoljne?

(odgovor članu malecka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?