|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kam na dopust
26.5.2006 22:29:21   
livia
Avgusta ali septembra bi radi šli z našo tamalo na dopust. Takrat bo stara 4 oz. 5 mesecev. Pa nimam ideje kam naj gremo, ker sva midva dokler sva bila sama preživljala dopust malo na drugačen način kot običajno. Do sedaj sva še vsako leto šla na kako daljše potovanje v lastni režiji po vseh možnih kontinentih. Še nikoli nisva bila na Hrvaški obali, ker imava kopanja in vročine dovolj po 2 dneh. Poležavanja na soncu ne marava. Rada imava aktivne počitnice. Če sva že šla na morje, sva kampirala.
Kaj nam predlagate za letos? Razmišlala sem o Kranjski gori, kjer bi se lahko veliko sprehajali, pa tudi manj vroče je kot na morju. Kaj lahko še, poleg sprehajanja, počneš na dopustu s 4 mesečnikom?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kam na dopust
27.5.2006 14:19:23   
frrrr
pomoje lahko imata enako pestre počitnice kot sta jih imela do sedaj... moj fant je bil pri svojih 4ih mesecih na morju s starši, 2 leti in pol staro sestro, pa kampirali so... če dojiš je vse skup veliko lažje, v nasprotnem primeru je pa fajn imet neko stalno bivališče (četudi šotor), kjer lahko prekuhavaš flaške - pač ekonom pisker s sabo neseš in je zadeva rešena.

se mi zdi, da se vse da, če se zavedaš odgovornosti in ne pretiravaš... ne rabiš pa zaradi majhnega otročka samo ležat, se kopat in se it dopustovanje, ki ti ni pogodu.

tut po preostalih kontinentih se rojevajo otroci (sicer so klimi že dlje časa izpostavljeni in je navajeni) in nobenemu nič ne manjka.

(odgovor članu livia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.5.2006 23:02:42   
BLAŽIKA
zelo ti priporočam otok brač in sicer mesto bol. tam imaš veliko sence , v septembru že brez gužva, tri km. pot ob morju idealna za sprehod z vozičkom in to v senci in seveda klima, zrak kateri je poln vonja borovcev, ki pa so za dojenčke pravi blagoslov. Mi smo redni gostje bola in najina hčera zelo navdušena stara pa je bila prvič 6 mesecev. Tudi morje je idealno za takšnega otročka ker je ta čas faj toplo in krasne plažice. Lahko pa greste tudi na kratke izlete in še pogledate marsikaj zanimivega.

ZELO PRIPOROČAM.

Moja punčka je moja največja sreča.

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3
28.5.2006 10:06:43   
viv_
Livia, pri nama je bilo isto. Prvo leto, ko je bila mala stara 7 mesecev, sva malo "stisnila zobe" user posted image user posted image user posted image  in sva šla v našo vikendico v Pulo. Pa je bilo prav luštno, malo smo se sprehajali, malo čofotali po vodi, malo počivali v senci...

Eno leto kasneje smo bili pa že s šotorom na poti po Siciliji (slikice v albumu, geslo: ajilicis)- kombinacija morja za tamalo in ostalega za naju. V šotoru je bilo super!

Kaj pa če z dopustom počakate do jeseni, septembra, in ujamete kakšen last minute Grčija, Tunizija, Egipt?

Vsekakor lep dopust!

(odgovor članu BLAŽIKA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
28.5.2006 12:43:35   
Barbs
IZVIRNO SPOROČILO: viv
Kaj pa če z dopustom počakate do jeseni, septembra, in ujamete kakšen last minute Grčija, Tunizija, Egipt?

Odlična ideja, še posebno, ker si izrecno rekla, da vama Hrvaška ne leži....
Last minute, na letalo, pa do Grčije ( zaradi klime ti jaz predlagam predvsem Grčijo, bolj kot Tunizijo in Egipt)... Se spokate na letalo, čez dve urci ste že tam... Pa imaš morje, pa okrog lahko greste.... ste že bili na Karpatosu ali Zakintosu? Toplo priporočam.user posted image  Da ne govorim o septembrskih cenah za takšne podvigeuser posted image   Kar pogumno, ne se preveč obremenjevat zaradi dojenčice... njej bo ok, če bo vama ok...user posted image

Vsako noč nekdo misli name, preden zaspi:)

(odgovor članu viv_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...
Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!
V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?