|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Carski rez
26.5.2006 19:53:23   
TONČI.
Mogoče bo malce čudno vprašanje, ampak res me zanima. Zelo rada berem vaše opise porodov. Vedno mi priteče kakšna solza, ampak to solza sreče. Te opisi me spominjajo na čudoviti dan, ko sem dobila user posted image .  Kdaj pa priteče tudi kakšna solza, ko berem kako ste se matrale. Jaz sem na srečo imela hitri porod.
No zanima me pa sledeče. Zakaj, ko vidijo da otroček ne more iti ven, zakaj ne naredijo takoj CR? Veliko bolečine bi bilo prišparane otročku in mamici. Zakaj vedno rečejo počakajmo še kakšno urco, pa bomo videl?
In potem šele po dolgih mučnih urah naredijo CR.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Carski rez
26.5.2006 19:56:29   
Anonimen
zato, ker cr stane.

(odgovor članu TONČI.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2006 20:29:39   
hubi
Ker je po naravnem porodu možnih manj komplikacij in mamice hitreje okrevajo. Če res ne gre, cr naredijo tudi prej. Meni so ga po malo manj kot 4 urah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2006 20:35:20   
*pepelka*
Ker cr ni le cr, ampak je kar cela operacija. Lahko se pojavijo tudi komplikacije, ki pa zagotovo ne bi bile prijetne. Sama sem zaradi zdravstvenih vzrokov imela 3 cr, na srečo brez komplikacij.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2006 21:00:41   
tinka-pepa
tako kot je napisala Splišni, če se ne motim stane naravni porod 30.000, cr pa 300.000.
in če nista otrok ali mamica v življenjski nevarnosti zavarovalnica ne plača.

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2006 22:37:28   
urška
navadni porod stane 200 000 sit CR pa 800 000.

in CR je operacija. si v narkozi. in potem te morajo še zbudit.

da ne omenjam okrevanja po CR.....

(odgovor članu tinka-pepa)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2006 20:05:43   
Mayya
No, meni pa so ta teden rekli, da bi bilo dobro narediti carski rez zaradi visoke dioptrije in ker sem imela že operirano mrežnico (rok mam sicer oktobra). Potem sem klicala okulistko in ta je rekla, da najnovejša doktrina ni več carski rez, ampak vaginalni porod, tudi v teh primerih. Seveda bom šla prej še k njej na pregled.

Ampak če bom imela možnost izbirati, kaj bi rekle ve, ki ste ga dale skozi? A je dolgo okrevanje?

LP

(odgovor članu urška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
28.5.2006 20:52:02   
Anonimen
Cena tle sploh nima veze.  user posted image
CR je operacija, odprejo trebušno votlino, naredijo kar nekaj cm rez in možnih je kar nekaj komplikacij, kot pri vsaki navadni operaciji. To ni mačji kašelj! In cr se izvaja le v skrajnih primerih!

(odgovor članu Mayya)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.5.2006 8:34:33   
Eviii
mayya - odloči se za naravni porod. kot ste vse napisale, cr je operacija. ko so meni povedali, kaj vse so mi prerezali, me je kr strah postalo...
zakaj crja ne nardijo prej? ker je to operativni poseg in te zaznamuje za celo življenje. sama sem po cr-ju staknila vnetje in vam povem, da me je bolelo ko user posted image . niti vstat s postelje nisem mogla. in so mi še dvakrat odpirali šive na živo, da so mi naredili izhod za tekočino. mi je teklo (kri, voda, gnoj) iz rane en mesec in pol po operaciji. in še dejana sem okužila. k sreči se nama je vse lepo izteklo in zdej sva zdrava in uživava.
sama sem imela na pol indikacije za cr, ker sem visoka samo 155 cm. na meji za cr. pa smo vseeno poskusili. in upam, da bomo v drugo tudi. in ni šlo... po desetih urah (na začetku je potekalo vse super, lepo sem se odpirala) se je vse ustavilo in so rekli, da gremo v operacijsko. sem bila na pol pripravljena na to možnost, pa me je blo vseeno strah.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

velika noč
Lelly28 RR

Ali s svojim otrokom za veliko noč ustvarite velikonočne voščilnice, ki jih pošljete potem po pošti?

da (5%)

ne (95%)

Število vseh glasov: 40

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!