Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Noseča in prijavljena na zavodu za zaposl... 26.5.2006 15:17:18
|
|
|
|
baguSka
|
Čimprej povej. Dajo te na off za čas nosečnosti in porodniške. Potem pa spet on. Tko da ni panike.
|
|
|
|
RE: Noseča in prijavljena na zavodu za zaposl... 26.5.2006 15:45:53
|
|
|
|
total
|
Ti kar takoj povej da si noseča in te lepo pustijo pri miru,noben ne bo zaposlil nosečnice verjemi mi.
|
|
RE: Noseča in prijavljena na zavodu za zaposl... 26.5.2006 15:54:16
|
|
|
|
CatJa
|
Pravzaprav ti ni potrebno nič "delat". Pač ne hodiš na tečaje, ne pišeš prošenj oz. napišeš tiste ta obvezne, ki jih imaš navedene v zaposlitvenem načrtu. Ti pa samo to povem, da je verjetnost, da bi ti Zavod priskrbel službo, verjetno manjša, kot da zadeneš na lotu. Sploh, če potencialnemu delodajalcu poveš, da si noseča. Tako da, nič bat.
|
|
RE: Noseča in prijavljena na zavodu za zaposl... 26.5.2006 15:58:04
|
|
|
|
baguSka
|
No, jst k sm pršla na zavod, sm že takoj omenila, da z mojim delava na dojenčku. Sm bla pač brez dlake na jeziku in mi je lepo razložila, da dokler ne bom noseča, mi bojo iskal službo, takoj ko zanosm, pa nej lepo pridem povedat, da me dajo na off, kar pomeni pavza za čas nosečnosti in porodniške. Medtem se dobiva neki od socialne, potem po končani porodniški pa naprej od zavoda in tud oni ti začnejo naprej iskat službo. Tko je to.
|
|
|
|
RE: Noseča in prijavljena na zavodu za zaposl... 26.5.2006 19:34:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Hvala vam punce.
|
|
|
|
RE: Noseča in prijavljena na zavodu za zaposl... 1.6.2006 0:10:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Simple je, brez panike. Jaz sem že drugič noseča in na zavodu. Enostavno, ko jim poveš da si noseča, ti dajo mir, zaželijo ti srečen porod in to je to. Vsaj pri meni niso komplicirali, pa itak vedo, da te nosečo nihče ne bo hotel zaposliti, zato ti službe ne iščejo.
|
|
|
|
RE: Noseča in prijavljena na zavodu za zaposl... 1.6.2006 8:41:47
|
|
|
|
KBM
|
Jaz sem bila tri mesece noseča ko sem pristala na zavodu,sem dobila knjigo tako rekoč glih so jih dajali stran in sem padla noter! Res je niso mi nič težili samo knjigo sem nesla na socialno in jo imam še sedaj tam,porodniška se mi izteče 5 septembra - potem bomo pa začeli na novo iskati službo!! To je to!! Lp
< Sporočilo je popravil Boris -- 1.6.2006 8:42:27 >
|
|
[Brisano sporočilo] 1.6.2006 11:52:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?