Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: poslušanja otrokovega srčnega utripa 26.5.2006 13:04:47
|
|
|
|
Anonimen
|
Je nimam, po moje je to kr precej drago,... Sliši se zanimivo, ampak, vprašanje na kak način deluje, da ni preveč škodljivo tole? Če bi tak, ne vem vsak dan poslušal srček
|
|
|
|
RE: poslušanja otrokovega srčnega utripa 26.5.2006 13:13:38
|
|
|
|
L & L
|
Ime izdelka AngelSounds - priročen ultrazvok za domačo rabo! Kratek opis Ultrazvok za enostavno in varno poslušanje otrokovega srčnega utripa in gibanja pred rojstvom. Dolg opis AngelSounds je naprava, ki okrepi prekrasen zvok, ki ga proizvaja otročiček v vašem trebuhu! Sedaj lahko slišite bitje srca vašega še nerojenega otroka že od 12 tedna nosečnosti dalje. Ko se začne otročiček premikati, lahko slišite njegove premike, brce, kot tudi zvoke hranjenja. Vse te zvoke lahko posnamete na kasetofon ali računalnik in imate tako za vedno shranjene dragocene spomine na prve zvoke otrokovega življenja. Naprava je popolnoma varna in jo lahko enostavno uporabljate doma. AngelSounds uporablja Dopplerjev efekt ultrazvoka - ni samo mikrofon. To mu omogoča, da lahko poslušate bitje otrokovega srca in ne tudi zvokov, ki jih proizvajajo drugi organi v trebuhu matere. 4 osnovne funkcije AngelSound-a: poslušanje očarljivih zvokov bitja srca, brc in premikov vašega otroka spremljanje števila utripov otrokovega srca snemanje otrokovega bitja srca - nepozaben spomin snemanje bitja materinega srca - otrok ga lahko posluša še vrsto mesecev po rojstvu, kar ga pomirja AngelSounds je izvrstno darilo za bodočo mamico. Z nakupom naprave AngelSound-a dobite še naslednje dodatke: slušalke kabel za snemanje baterijo (9V) Opozorilo: AngelSounds ne nadomešča zdravniških pregledov! Cena (z DDV) 15.996,00 SIT (0,67 EUR) Evo to je to. Meni se zdi kar vredu zadeva. Lp.
|
|
RE: poslušanja otrokovega srčnega utripa 26.5.2006 13:39:53
|
|
|
|
Anonimen
|
16.000 sploh ni drago , sem res mislila, da je dražje, tak okoli 100.000
|
|
|
|
RE: poslušanja otrokovega srčnega utripa 26.5.2006 14:01:14
|
|
|
|
sončnica22
|
Hvala vama za odgovore! L&L prebrala sem tvoj odgovor, meni se zdi to super zadevca, ampak bi bila zelo vesela še kakšnega mnenja, saj veste več glav več ve! No lepo se imejte
|
|
|
|
RE: poslušanja otrokovega srčnega utripa 26.5.2006 19:00:46
|
|
|
|
frrrr
|
sliši se zanimivo... zdaj, ko me še ne opominja nase, ko se samo ščemenje pojavlja, bi kar imela... mislim pa, da čez kak teden ne bo toliko potrebno, saj bodo brce opozarjale na življenje v trbuščku
|
|
|
|
RE: poslušanja otrokovega srčnega utripa 27.5.2006 21:44:47
|
|
|
|
KODA
|
Sliši se zanimivo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?