Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Pohvala mariborski pediatriji 26.5.2006 13:35:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pi-kica, se strinjam s tabo! Sestre so bile res prijazne, tudi do mene in mojega otroka so bile; so pa nekatere na tem forumu bile zelo nezadovoljne z njimi. Lepo, da sta že doma in upam, da vaju tam več ne vidijo!
< Sporočilo je popravil Skutica -- 26.5.2006 13:36:24 >
|
|
|
|
RE: Pohvala mariborski pediatriji 26.5.2006 14:58:27
|
|
|
|
mika
|
To je pa res lepo slišat. Jaz žal nimam takšnih izkušenj. Lucija je bila stara 9 tednov, ko je dobila bronihtis. V bolnici sva bili čez vikend in sem zaradi sester . naša stran je imela obupne sestre, druga stran pa super.
|
|
|
|
RE: Pohvala mariborski pediatriji 26.5.2006 15:06:38
|
|
|
|
Mojca P.
|
Pi-kica, sem se ze sprasevala kako ste!!?? Samo,da ste zdravi...smo bili pa tudi mi tiste 2 dni, ko je zaradi vrocinskih krcev Ziga pristal v bolnici z osebjem zelo zadovoljni. Tudi Zigu so bili vsi simpaticni, posebaj sestre in studentke...zaradi katerih ni imel vecjih tezav ostati tam (zato in seveda zaradi jaka cez noc nisem ostajala pri njem). Tudi z nase strani pohvale in HVALA!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?