|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   noseča?!?!?
25.5.2006 21:38:02   
Anonimen
Se opravičujem za anonimnost, če sem že sporočim.user posted image

Me pa vseeno zanima vaše menjeuser posted image user posted image user posted image

M bi morala priti 20.5 pa je ni bilo. Včeraj sem opazila med belim tokom rdeče flekce, pa sem mislila da je prišla.

NI je????

Sem naredila test pa je tako svetla črta da moraš imeti kar malo domišlije da jo vidiš.user posted image user posted image user posted image  (sem jo slikala da bi jo dala v avlbum-pa se ne vidi)Je možno da bi bila vseeno noseča??
Naj povem da mi je slabo in se tako čudno počutim, da še po počutju sumim na nosečnost.

Bi bila full vesela če bi bila. Držite pesti za dobro novico.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: noseča?!?!?
25.5.2006 21:41:00   
Anonimen
mogoce pa si, naredi se en test cez par dni pa bos vidla. sporoci drizim ti pestiuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
26.5.2006 7:19:26   
bucka01
Tudi jaz ti svetujem da ponovno poizkusiš čez kakšen dan ko bo  črtica že bolj vidna ker bo prisotnega več hormona.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.5.2006 9:46:40   
polona25
Jaz mislim, da je to to. Tud moje črtice na začetku ni bilo, čez nekaj dni pa se je končno pojavila!
Je še premalo hormona, ampak če si črtico videla je to to. Ponovi test čez nekaj dni in boš videla user posted image l

lp, držim pesti

(odgovor članu bucka01)
Neposredna povezava do sporočila: 4
26.5.2006 10:54:29   
cukerček
user posted image user posted image user posted image ponovi trst čez par dni ja samo mislim da je to to. čestitam

(odgovor članu polona25)
Neposredna povezava do sporočila: 5
26.5.2006 11:06:13   
soncece24
Držim pesti,da je to to user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bejži kri dat nekam!

Idealni moški ne pije, ne kadi, ne vara, ne kvartopiri, ne obstaja. (ruski aforizem)

(odgovor članu cukerček)
Neposredna povezava do sporočila: 6
26.5.2006 14:13:10   
x_srečka_x
držim pesti za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncece24)
Neposredna povezava do sporočila: 7
26.5.2006 15:10:02   
sonchek
tudi jaz ti držim pesti...user posted image
kateri test si pa naredila????

Kaj ti pove moj topli objem,
ko k sebi te privijem:
ljubo moje detece,
zate le živim in bijem...(26.11.2007 in 27.09.2009)
--------------------------------
str. U-84

(odgovor članu x_srečka_x)
Neposredna povezava do sporočila: 8
26.5.2006 21:57:08   
KODA
Naredi test,držim pesti za +.user posted image user posted image user posted image

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu sonchek)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.5.2006 7:51:58   
lokvanj
Mislim ga lahko začneš skakati od navdušenja!
Če namreč sklepam po sebi (pred dobrim tednom se mi je zgodilo enako) potem je to to!
Čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lokvanj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
28.5.2006 18:59:52   
Anonimen
hvala za čestitke, čeprav jaz še ne verjamem.user posted image user posted image

Test sem spravila in črtice ni več. No je samo še manj vidna-samo ob robu ne čez cel listič. Naredila sem pa test Romed.

M še vedno ni jaz imam trebuh napet ko user posted image  pa še sitna sem ratala. Tako da mislim da prihaja M.user posted image user posted image  No če je pa ne bo naredim čez en teden še en test.user posted image  takrat pa bi se že kaj moralo pakazat ane???

(odgovor članu lokvanj)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
28.5.2006 22:53:22   
pilotgirl
anonimna jst mam isti problem kot ti.Sam da grem jst v sredo na uz da vidimo kaj je zdej to!No držim pesti da bova mele januarjauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?