Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Sem že večkrat brala, da nekatere mamice pijete ta čaj, da bi manj napenjalo, samo zdajle nisem nikjer našla konkretnega recepta. A se da kateri napisat, koliko česa ste dale? A tudi kaj kamilic? Našega skoz nekaj napenja, pa bi mu rada pomagala, če se le da. Do sedaj sem pila BebiVal, pa ni bilo kakega učinka. Pa še nekaj-a kumina res zapira?
< Sporočilo je popravil eya -- 25.5.2006 19:15:05 >
Jaz sem veliko spila čaja LUMPI. Za lumpije seveda. Ne res tega čaja sem spila na litre. Notri je pa kumina, janež in komarček. Mali ni imel niti enega krča, ne vem a je to samo zaradi čaja ali še zaradi moje prehrane. Res sem se merkala. Se je splačalo.
Jaz sem si prvih 5 mesecev vsako jutro skuhala velik lonec čaja - vanj sem pa dala janež in kumino. Količino bi težko opredelila, je bilo vedno bolj "na oko". Ampak dete ni več imelo krčev, ko sem začela piti ta čaj.
1 žlička kamilic, 1/3 žličke kumine, nekaj zrnic janeža, stoji naj 5 minut, malo sladkano, saj sladke kamilice bolj pomagajo, nesladkan tak čaj pa uporabljamo tudi za pripravo adaptiranega mleka, v kolikor dodajaš...,
najbolj pa pomaga nam masaža trbuščka v smeri urinega kazalca in telovadba z nogicami, ki jih potiskamo v trebušček...
Tiste, ki pišete o zrncih, verjetno mislite s tem recept za čaj za otročka. Jaz sem prej namreč omenila velik lonec, ker sem kuhala čaj zase. Po nasvetu patronažne sestre (ta nasvet je bil res zlata vreden v našem primeru) sem čaj namreč pila jaz, preko mojega mleka pa je pomagal sinu.
Jaz sem vprašala pediatrinjo glede tega in mi je rekla, da kumine ne! Ker je to že nekaj časa nazaj, se ne spomnim točno zakaj, mislim pa, da zapira.... ! Res pa je, da vsaka patronažna ali pa pediatrinja svetuje drugače!
Prav zato, ker kumina zapira, je pa zraven še janež!!!Ta pa deluje obratno! (vsaj nekak tako sem jaz razumela) Naj ti povem "dozo" za tebe: na 1l vode daš eno malo žličko kamilic, janeža in kumine! Če boš pa za bebo kuhalo ta mix. pa na 1l. le pol žličke vsega!
Mi smo to kuhali pred leti moji seki, ko še ni bilo vseh teh kapljic...in je, verjami, pomagalo! To je stara domača lekarna! Vso srečo!
janjajm jaz sem popila približno 3 litre DM Babylove čaja za dojenje na dan, nesladkanega. Sem pa dala na 1 liter vode 2 filter vrečki. Mali ni imel nič krčev