|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kako umivate zobke
25.5.2006 17:35:33   
Anonimen
torej? Kako vam-rata? Nik ne odpre ust, ko vidi ščetko, tako da se ponavadi konča z jokom?!user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil nalin -- 25.5.2006 19:10:47 >
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kako umivate zobke
25.5.2006 20:01:37   
nynna
Jaz sem vztrajala kljub joku in histeriji, pa se je obrestovalo, zdaj že kar lepo odpre usta in pusti ščetkati. Meni je zdravnica rekla, da je zobke treba pucat pa čeprav je jok, je rekla da najbrž kdaj joka tudi ko jo oblačimpa jo zato ne pustim nago venuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2006 20:13:34   
beba76
Naš tudi kriči na ves glas, a se bo že navadil. Zobke je dobil zelo pozno (prvega ko je bil star več kot leto) in ga bo zdaj menda težje navadit. Pa bo že nekak. Se tudi pri previjanju upira in zvija, pa ga zaradi tega ne morem pustiti posranegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2006 20:20:19   
Anonimen
Sej mu jih ščetkam,kljub joku.Drugače pa me je bolj zanimalo, kako sespravite, da pridete do zobkov?Jaz mu dam dva prstka not, da me ne more grizt pa gremo veselo na delouser posted image user posted image

(odgovor članu beba76)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2006 20:29:55   
NinaŠ
Anže se je tudi šele sedaj (2 leti) približno sprijaznil z umivanjem zob. Prej je tud tiščal usta skup, jaz pa sem ga prijela "za lička, da so se ustnice malo razprle" in mu začela ščetkati prednje zobke. Seveda ga je to zelo zjezalo in je začel jokat - hura, potem je imel vsaj usta odprta, da sem mu "v miru" umila zobe. Žal ni šlo drugače kot na silo, pa je rabil več kot eno leto, da je "dojel" da je brez veze vsak večer se dreti, ker umijem mu jih tako ali tako user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 21:24:28   
darja72
Trenutno vžge to, da mu obljubim, da mu bom po končanem umivanju pokazala pajka, muho, veho ali pač karkoli kar je v tistem trenutku v kopalniciuser posted image . Star pa je 2 leti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2006 22:12:59   
snorlax
Od prvega zobka (od 6. meseca) z mokro gazico ovito okoli prsta, pri tem sem bila enih 100 x pogrižena, drla sva se oba. Od enega leta naprej pa s ščetko in sicer tako, da mu dam mojo in on umiva meni, jaz pa njemu z njegovo. Sedaj pri dobrem letu in pol se je tako navadil, da greva avtomatsko po risanki, ko si gre Lumpi umit zobe tudi midva v kopalnico in po parih mesecih drenja, si brez solz umijeva zobe. Kaladonta pa še ne uporabljava.

Vztrajajte kljub solzam, se splača. Sem pri prvem otroku naredila veliko napako, ko nisem bila dovolj vztrajna in je imel ful slabe že mlečne zobe. No, pri stalnih sem bila nepopustljiva in zaenkrat sta oba brez problemov.

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu darja72)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2006 22:15:16   
ZARA
http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=915320

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2006 22:52:11   
snorlax
IZVIRNO SPOROČILO: ZARA

http://ringaraja.net/forum/tm.asp?m=915320

Ha, ha, jaz sem pa mislila, da sem samo jaz to pogruntala.user posted image user posted image user posted image user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu ZARA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2006 23:26:55   
Jessy
Pri nas, k sreči, nimamo težav, saj usta odpre takoj, ko vidi ščetko.

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 10
26.5.2006 6:14:46   
CUKRČEK
Pri nas bo dte staro 2 letin in seveda noče umivat zob....usta tišči skupaj da niti pod razno ne prideš do zob. Zdaj sem jo pa malo na foro vrgla...in sicer jo vprašam, kako oči umiva zobe...pa odpre usta in hitro podrgneve sprednje zgornje zobe. PA kako mami umiva...pa podrgneve spodnje......pa ata kako umiva...pa so a vrsti zadnji itd.
Tako so po novem zobki lepo umitiuser posted image

*prvič smo naredili enega otroka
*drugič smo naredili dvojčke
*sedaj se sploh ne upamo več delat otrok, da ne bodo
slučajno trojčki:))

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
26.5.2006 7:27:32   
CatJa
Mi smo začeli tako, da sem ga takoj po jedi, ko je sedel še v stolčku, potegnila do pomivalnega korita, mu dala v roke tisto ščetko, ki pravzaprav ni ščetka ampak gumijast nastavek na palčki, in medtem, ko sem jaz pomivala posodo, si je on lepo počasi drgnil po zobeh. Zobje sicer niso bili briljantno čisti, je dobil pa veselje. Kasneje, ko je že hodil, sem samo rekla, a si greva umit zobe, in že je tekel proti kopalnici. 
Tako da pomoje kar lepo počasi, ne na silo. Če si po tednu ali dveh še vedno ne bo hotel, bo treba pač uporabit mal sile  user posted image  Saj bo, boš vidla.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
26.5.2006 9:11:50   
Naty*Taja
Pa kaj toliko komplicirate s temi ščetkami - jaz pa kr gazico ali pa pleničko zmočim, jo navijem okrog prsta in mu zdrgnem zobke. Pa ima čisto lepe!!

MONTIGNAC

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 13
26.5.2006 20:09:54   
ZARA

IZVIRNO SPOROČILO: snorlax
Ha, ha, jaz sem pa mislila, da sem samo jaz to pogruntala.user posted image user posted image user posted image user posted image

Očitno ne user posted image user posted image  snorlax...Ampak pali pa full! Zdej ji dajem še pasto na ščetko, je pa čist notr padla, skoz si hoče zobe umivat, hehe...

This will take some time depending on
your operating sistem and hardware.
(plačano oglasno sporočilo).

(odgovor članu snorlax)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Druga nosečnost
пеперутка16

Koliko časa po prvi nosečnosti in carskem rezu delati na drugi nosečnosti?

6 mesecev je zadostna doba. (8%)

Približno 9 mesecev kasneje. (8%)

Najmanj eno leto. (38%)

Več kot eno leto. (46%)

Število vseh glasov: 13

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!