Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Kaj jim dajete za 3. gosti obrok - meni zmanj... 25.5.2006 14:43:06
|
|
|
|
TVN
|
Kot rečeno, počasi mi zmanjkuje idej. Jogurtov ne mara preveč, poje le nekaj žličk, potem pa noče več odpret ust. Poskusila sem vse mogoče variante, z več in malo manj sadja, s skuto, s piškoti... Očitno ga ne mara. Skuta ji sploh ne diši. Obožuje pa Fruchtzwerge, vendar ji ga res ne morem dajati vsak dan, a ne? Rada je tudi polento, pa mlečni riž, raznih -linov (rižolino, keksolino, frutolino) ne mara, sadje ji tudi ne gre preveč v slast. Zelenjave mi veliko poje že za kosilo, tako da se ne bi rada ponavljala z njo še popoldan. Kaj naj ji še ponudim?! Lepo prosim, vsaka ideja je dobrodošla. Aja, stari smo dobrih 8 mesecev.
|
|
RE: Kaj jim dajete za 3. gosti obrok - meni z... 25.5.2006 14:45:14
|
|
|
|
hubi
|
Testenine, rižote, govejo, piščančjo juho...
|
|
|
|
RE: Kaj jim dajete za 3. gosti obrok - meni z... 25.5.2006 15:24:57
|
|
|
|
TVN
|
A potem to izgleda kot še eno kosilo?! Namreč te stvari pri nas jemo za kosilo.
|
|
RE: Kaj jim dajete za 3. gosti obrok - meni z... 25.5.2006 15:24:58
|
|
|
|
tulip
|
Polenta s špinačo in rumenjakom, mlečni riž/mlečni zdrob z ovsenimi, rženimi kosmiči, po želji dodaš kakšno sadje, testenine s parmezanom, tortelini s špinačo in skuto, sirovi ali mesni, češpovi cmoki, kos polnozrnatega toasta namazan s skuto, zdrobljeno banano, sirčkom, marmelado...
< Sporočilo je popravil tulip -- 25.5.2006 15:34:19 >
|
|
|
|
RE: Kaj jim dajete za 3. gosti obrok - meni z... 25.5.2006 22:16:35
|
|
|
|
snorlax
|
Pri nas je bila dolgo polenta zakon, ampak samo na vodi kuhana, z malo soli in žličko masla, brez mleka. Naredila sem malo bolj redko kot gosto juho ali omako. Dolgo časa ni hotel nič drugega za zajtrk ali pa za večerjo. Sedaj se je naveličal, tako da poje kakšen jogurt, frutek, sadje, žemljico ali juhico, včasih mu dam tudi kaj od kosila.
|
|
RE: Kaj jim dajete za 3. gosti obrok - meni z... 26.5.2006 21:28:00
|
|
|
|
Talči
|
Mi obožujemo jogurte BioFit od Spara. Sem enkrat kupila za probo, pa jih zdaj vsi pridno papamo. So lepi celi koščki sadja noter, tudi takšni, ki jih drugi jogurti npr. nimajo (fige). Pa tudi jogurt z müsliji smo poskusili in vse zmazali. Fruchtzwergi so micenim všeč, ker so sladki. Pa poskusi s skuto in jabolkom pa malo cimeta. Naš to obožuje. Ali pa skuto in višnje (to bo treba malo sladkati). Take kombinacije mi kar prakticiramo, pa so zelo fajn. Ali pa banana in jabolko in malo navadnega jogurta.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Punkcija IVFVitaebellaAli je bila punkcija v postopku IVFa boleča?Da (
12%)
Ne (
4%)
Zelo (
2%)
Ne, ker sem bila uspavana (
4%)
Ne, ker sem pred postopkom vzela protibolečinsko zdravilo (
2%)
Nisem bila na umetni oploditvi (
76%)
Število vseh glasov: 318Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!