|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako ste vedele
25.5.2006 12:56:44   
Anonimen
mene zanima, kako ste vedele da ste noseče preden ste naredile test? je katera naredila test prej, kot bi mogla priti menstruacija? jaz  nisem imela prejšnji mesec menstruacije ampak bolj temno rjavo sluz.

prosim pomagajte in povejte svoje izkušnje o tem
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako ste vedele
25.5.2006 13:03:56   
TONČI.
Po izostanku menstruacije in po obupno bolečih dojkah.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2006 13:08:40   
srki
Slabosti, ampak ne jutranje, popoldanske, vendar niso bile hude. 

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2006 13:30:48   
baby baby
Dokler test ni pokazal user posted image  nisem vedela, da sem noseča. Po tem pa sem za nazaj ugotavljala vrsto znakov, ki bi lahko kazali na spremembo...ampak vsi ti znaki so bili bolj tako, tako...obsedenost z vedno in isto hrano ipd. Razna špikanja in boleče prsi pri meni niso bile v igri.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2006 13:41:59   
malicki
Jaz sem vedela ozir. bolj čutila, da sem noseča. Ne vem, ne znam opisati občutka, enostavno čutila sem, pa tudi kar očitni znaki so se začeli pojavljati že 1 teden pred predvideno M.
Bi pa lagala, če bi rekla, da ni obstajal tudi kanček dvoma, ker sem pa tudi visela nonstop tu na forumu in sem vedela za vse simptome ki se pojavijo user posted image

Najbolj od vseh znakov se spomnim, da me je ful mrazilo. Najprej sem mislila, da je to le zaradi mraza in ker sem bolj zmrzljiva, ampak potem sem pa na forumu prebrala da je lahko to tudi zaradi nosečnosti. Potem so si pa znaki samo sledili...

Test sem naredila 4-5 dni pred izostankom M in pokazal je user posted image .

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 15:03:31   
Anonimen
Jaz ti tudi ne znam opisat. Nisem imela nobenih posebnih znakov, sem pa vedela, da je tisti mesec končno uspelo. Pojma nimam kako. Občutek pač

(odgovor članu malicki)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2006 15:06:16   
Anonimen
hvala vam. upam da se bo čim prej pokazaluser posted image user posted image .
lep sončen pozdrav

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2006 16:01:06   
lelaval
Enostavno sem imela tak občutek, da sem user posted image . M nisem imela in dojke so me fuuuuuuuul bolele.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2006 16:04:21   
jasnika
jaz sem delala test 2 dni pred predvideno menstruacijo in je bil plus, mela sem napete prsi, tako kot vedno do takrat ampak nekaj me je gnalo da sem delala test prej, saj sem rekla da več nikoli, pa vendar sem,...
lpuser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?