|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   izbira pediatra
24.5.2006 22:54:22   
jupiter
Mene pa zanima, če je izbira pediatra vezana na kraj rojstva, oz. prebivališča? A obstajajo kakšni privatni pediatri?
In če mi kdo lahko priporoči kakšnega dobrega, pa pomožnosti vsaj malo do otrok prijaznega pediatra?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: izbira pediatra
24.5.2006 22:57:33   
sarazan
Od kje pa si?

V Ljubljani je malo morje pediatrov - v zdravstvenih domovih, privat s koncesijo in čist privat.
Je pa tako, da dober pediater za nekoga ni nujno dober za drugega - kot pri ginekologih.

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2006 23:00:42   
sarazan
A ja, še to. Pediatra lahko izbereš kjerkoli. Lahko se ti pa zgodi, da te ne vzamejo, ker imajo že dovolj otrok - pacientov.
Je pa logično, da si izbereš kje blizu doma, kjer živiš. Verjetno se ti ne bo dalo voziti otroka daleč stran, ko bo bolan in siten. Pa otroku tudi ne bi privoščila tako matranje user posted image

(odgovor članu sarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2006 23:01:01   
Anonimen
Ni nič vezano na kraj rojstva
Ti pa priporočam ,da si najdeš enega ,ki je blizu.
tako da če bo že kaj ( bog ne daj ) da boš otroka čimprej pripeljala do njegovega pediatra.

(odgovor članu sarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2006 23:01:47   
lelaval
Izbira pediatra ni vezana na kraj prebivališča. Jaz hodim k drugi pediatrinji, kot bi mi naj pripadala - po prebivališču - ki je najbližje.
Pediater pa te brez težav vzame (oziroma otroka), če nima že preveč pacientov. user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 5
24.5.2006 23:10:20   
kofetek2010
če si iz LJ ti želim veliko sreče ob izbiri privat pediatra s koncesijo user posted image  
nam je uspelo dobit šele pri četrtem, ki sem ga klicala user posted image  sem pa zelo zadovoljna z njim user posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.5.2006 23:42:13   
jupiter
Oj, hvala punce. Jana, in mogoče še katera, a lahko konkretno katerega pohvalite, mislim poveste njegovo ime?

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2006 0:32:11   
kofetek2010
od naše tamale je pediater dr.Borut Banič, tavečji pa hodi k šolskemu v ZD Vič user posted image

(odgovor članu jupiter)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2006 6:41:57   
fricka
Mi pa hodimo v Šentvid k dr. Saje -Hribar in smo izredno zadovoljni. Sprva sicer ni kazalo najbolje, vendar se je ob bolezni izredno izkazala. Je zelo pedantna , ko je imela ta mala bronhialitis sva hodile dvakrat na dan kontrolirat stanje do pričetka izboljšanja. Pa nosek so nam čistili, kar drugod običajno ne delajo.

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2006 8:14:27   
balaena
V Barsosu na Gregorčičevi v LJ hodimo mi k dr. Dragoš-evi in je super. Takoj smo na vrsti, zelo zelo je prijazna, potrpežljiva z mojimi začetniškimi vprašanji, tudi po telefonu lahko kaj vprašam, da ni treba takoj tja hodit. Ko je zmanjkalo AD3 kapljic, sem šla samo k sestri po recept (ni bilo treba prav z otrokom k zdravnici).
Ne vem pa če še jemljejo nove paciente, našo so vzeli, ker imam tudi jaz os. zdravnika v Barsosu. Če je kdo od sorodnikov tam pacient, ti zelo priporočam!

(odgovor članu fricka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2006 12:59:35   
sarazan
Mi smo zeloooo zadovoljni z dr. Vodnikovo v ZD Šentvid. Ko pridemo tja, smo takoj na vrsti - vedno se prej po telefonu naročimo, za redne preglede pa itak dobimo datum in uro.

Sem pa slišala pohvale za privat pediatrinjo s koncesijo - dr. Voduškovo v Šiški, da je zelo dobra, ampak je kar težko priti do nje. Kolegice so klicale 2-3 mesece pred rojstvom otroka, da so dobile to zdravnico.

(odgovor članu balaena)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

čaj
Lelly28 RR

kakšen čaj najrajši skuhate svojim otrokom ?

sadni (44%)

zeliščni (22%)

mešano (33%)

Število vseh glasov: 9

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!