|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   škodljivost tablet
24.5.2006 19:33:27   
miška38
Živjo!
Da bi mi uspelo kaj shujšati jem tablete Xenafit (prehransko dopolnilo), ki menda topijo maščobe v celicah. A katera ve, ali lahko kaj škoduje to plodu, če bi v tem času jemanja zanosila, kar si z možem oba želiva? Kaj pa druge tablete? Ne vem koliko je treba biti pri tem previden...

Hvala za vse odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: škodljivost tablet
24.5.2006 20:58:54   
lelaval
To je stran vržen denar. Raje se ukvarjaj s kakšno aktivnostjo.    Jaz jih sploh v času, ko mislim zanosit ne bi jemala.

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu miška38)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2006 21:29:39   
pot
Kaj pa piše v navodilih? Tudi jaz bi ti jih odsvetovala.

Mislim, pa da je tudi mozno, da ce prevec teze izgubis, da ne bos mogla zanosit. Nisem prepricana...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2006 21:34:07   
KODA
Jaz jih na tvojem mestu,ne bi jedla.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu pot)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2006 8:15:14   
saša80
se strinjam, da je to stran vržen denar, pa še škodljivo je...  bolje da se odločiš za pol ure sprehoda na dan ali pa kak drug šport.

razmisli in presodi sama, malo pa pomisli na to, da se  ljudje že prehranjujemo zelo nezdravo in že s hrano škodimo telesu, potem pa še tablete.

(odgovor članu KODA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 14:28:30   
miška38
Hvala za vse nasvete. Bom res kar nehala s tem...

Lep dan.

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?