|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj narediti
24.5.2006 14:27:03   
tanja75
Naš user posted image je odkar hodi v vrtcec non stop prehlajen. To se vleče že 3 mesece. Ko mislim, da gre na boljše in par dni ne kašlja, evo spet začne. Pa iz nosa glih tako. Smo probali že par različnih sirupov, ki niso pomagali ne vem kako. Zdravnica pravi, da je to nekaj normalnega (ker je v vrtcu) in da gre iz infekta v infekt. Ga je tudi poslušala in pravi, da so pljučka v redu. Mi ni glih vseeno, ker zraven občasno tudi hropi oz bolj piska, prav groza mi ga je poslušat.

Kaj bi lahko mu še dala, da bi bilo boljše?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kaj narediti
24.5.2006 14:40:34   
Luni
Veš kaj je nam res pomagalo: Tetesept gel, katerega dobiš v lekarni v Avstriji. Z njim (za en lešnik) sem namazala zvečer otroka po prsih (vmasirala sem ga), nato sem mu dala na prsa segret oves (v vreči iz plenice). Pa na radiator sem dala vodo z aromatičnimi kapljicami (evkaliptus ali kaj podobnega iz lekarne) v bistvu bolj zaradi vlaženja. To je našima dvema vedno pomagalo, je pa res, da nista imela česa akutnega.

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2006 22:37:30   
rainbow
Mi smo imeli celo zimo tak, en teden vrtec, dva tedna doma....

Normalna zadeva, baje, otrok gradi svoj imunski sistem.

Pomoč:
- vlaženje zraka
- čiščenje noska s fiziološko raztopino
- sadje, vitamini

pa naj se dobro pozdravi, če gre na pol zdrav v vrtec nazaj, bo hitreje spet kaj dobil.

ps
Trenutno pri nas škrlatinkauser posted image

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu Luni)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2006 22:45:45   
spacey
IZVIRNO SPOROČILO: tanja75

Naš user posted image je odkar hodi v vrtcec non stop prehlajen. To se vleče že 3 mesece. Ko mislim, da gre na boljše in par dni ne kašlja, evo spet začne. Pa iz nosa glih tako. Smo probali že par različnih sirupov, ki niso pomagali ne vem kako. Zdravnica pravi, da je to nekaj normalnega (ker je v vrtcu) in da gre iz infekta v infekt. Ga je tudi poslušala in pravi, da so pljučka v redu. Mi ni glih vseeno, ker zraven občasno tudi hropi oz bolj piska, prav groza mi ga je poslušat.

Kot, da bi pisala jaz našo zgodbo...
Pri nas se vleče od začetka aprila. Smo bili že na antibiotikih, pa ni bilo nič bolje... Zdej sem mu kupila eno mažo od Fitobimbi in sicer Fitobalm, tako da ga zjutraj in zvečer namažem po prsih in po hrbtu in je občutno bolje...no vsaj mislim, ker manj kašlja, pa iz noska tudi manj teče. Tako, da priporočam. user posted image

Upam, da bo kmalu bolje...

"Fake it until you make it."
Sweet Like Chocolate

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2006 23:43:20   
Marogica
Pri nas je enako. Mi ga imamo od zaćetka aprila v vrtcu in naš mali je zelo pogosto porehlajen, če sploh je prehlajen. Naša zdravnica še vedno ne ve, če ima alergijo in zaradi tega kašlja, mu teče neprenehoma iz nosa, ali pa je prehlajen. Smo dobili tudi antibiotik, pa je bilo pe nekaj dnevih zopet isto. Tudi sirupi za kašelj niso pomagali.
Na koncu mu je dala Fenistil kapljice (proti alergiji) in kašelj je še isti večer čudežo izginil, iz noska pa mu he tudi nehalo tečti. Prej pa se je to vleklo skoraj mesec dni.
Res sama ne vem, kako in kajuser posted image

"Vrabec zavida pavu breme njegovega repa".
R. Tagore

(odgovor članu tanja75)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 7:07:09   
SaaS
Moj je začel oktobra z vrtcem in oktober in november sta bila kar v redu. Potem se je pa začelo. Pa do zdaj, non stop nekaj. Iz noska mu je ves čas teklo, kašljal niti ni tako hudo. Imel je tudi dneve kašljanaja, ampak je minilo. Iz nosa pa ves čas svečke. Pa razne viroze...
Zdaj spomladi smo dali skoz tri runde vnetij ušes, trikrat antibiotik, enega za drugim. Je rekla pediatrinja, da se to začne v nosku in bakterija preide na srednje uho. Tako da pomaga edino spiranje noska s fiziološko tekočino. Čim več, če le pusti mali. Svetujem, če mu veliko teče iz noska, da mu čim več spiraš.
Cepljenje pri enem letu smo dolgo prestavljali. Moral bi biti cepljen začetek novembra, no konec februarja nam je pa res uspelo, da smo vmes ujeli trenutek za pikico.
Zdaj moram reči, da je dobro. Z majem sem ga vzela za nekaj mesecev iz vrtca in verjetno tudi to pripomore k temu.

(odgovor članu Marogica)
Neposredna povezava do sporočila: 6
28.5.2006 13:34:07   
rainbow
hja, se še malo oglašam, škrlatinki so se pridružile še vodene kozeuser posted image , smo že v fazi srbenja, tak da upam, da bo hitro mimo.

razmišljam, da bi jo v poletnih mesecih vzela iz vrta (oziroma plačala 15% cene). Pol pa spet septembra dalje.

lp, rainbow

Life's what's important. Walking, houses, family. Birth and pain and joy. Katharine Hephburn

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.5.2006 19:08:31   
mynyka
mojemu zelo pomaga ko je prehlajen sirup CALPOLuser posted image

***moj mali leo in njegov ati sta smisel mojega življenja***

(odgovor članu rainbow)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?