|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   insemenacija - nujno vzdržnost
24.5.2006 12:58:33   
Nikita
Zdravo punce.
Eno kratko vprašanje mam. Danes sem imela UZ in v ponedeljek imam insemenacijo pri dr. Reljiču. Ampak ker sem bla tak iz sebe sem pozabla vprašat, če je do pondelka potrebna kaka abstinenca oz. vzdržnost za mojga možeka.

Prosim, prosim, tiste ko vete za odgovor,da mi odgovorite.

Hvala vamuser posted image

Nikita v pričakovanju ponedeljka;)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: insemenacija - nujno vzdržnost
24.5.2006 13:42:28   
Nikita
a mi res nobena ne zna pomagat?user posted image

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 2
24.5.2006 14:04:03   
vampirka
Nikita, verjetno dobiš stop injekcijo kakšen dan pred IUI, ali ne? No, če jo - po prejeti injekcija ne smeta več user posted image ...v primeru, da stop injekcije ne bi dobila (user posted image ), pa je 2-3 dni čisto OK.

SREČNO!

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 3
24.5.2006 20:06:59   
PBJ
Danes in jutri še lahko komotuser posted image user posted image ...

Čudeži se dogajajo, samo prepoznati jih je treba znati...

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 4
24.5.2006 22:31:07   
saša80
js sem vprašala v ambulanti (mb) in lahko normalno user posted image user posted image user posted image . ne vem zakaj ne bi smela, če pa si jedla verjetno klomifen za spodbujanje ovulacije..po inseminaciji je pa tut priporočljivo da si čim bolj aktivna....

veliko sreče pri iui, js čakam na rezultat testa....

lp

(odgovor članu PBJ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2006 9:28:51   
simi73
še moja izkušnja glede vzdržnosti pred iui...sem tud vprašala v ambulanti v mb, pa mi je sestra rekla, da dva dni pred iui naj ne seksava, zaradi kvalitete spermijev (po stop injekciji, ki jo dobiš dva dni prej torej ne).
po končanem postopku pa kar veselo na delo..brez oviruser posted image

pa uspešen iui ti želimuser posted image

< Sporočilo je popravil simi73 -- 25.5.2006 9:29:33 >

Življenje ti včasih podari čudežen trenutek. Uživaj v njem!

(odgovor članu saša80)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2006 10:33:34   
Anonimen
če ima partner vredo spermiogram lahko brez kakršne koli ovire seksata vsak dan..če pa ima slabše plavalčke pa je priporočljivo malo  se zadržat, da je menda bolša kvaliteta  semena.
vidva kar veselo uživajta in čimprej user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simi73)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2006 12:17:59   
Nikita
kak ste vredu...hvala vam za odgovore.
Ja mene je bolj skrbel to, ker spermiogram ni dober in je to tud razlog, da sma pristala na IUI. Torej danes pa juter še, pol pa bo mogu mal zobe stisntuser posted image

Hvala za lepe želje in misli...
tebi Saša 80 pa ful ful fejst držim pesti za user posted image .

Bom poročala kak je šlo...no če bo kiro zanimaluser posted image

dijo

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.5.2006 14:18:37   
saša80
nikita hvala za pestke, ki jih držiš zame, ampak se prav bojim delat test in odlašam in odlašam... ga bom delala v ponedeljek...

nikita pa javi nam čimprej lepo novičko, da si zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image

p.s. vsem ki se trudite  želim, čimprej eno debelo in močno user posted image user posted image

lp saša

(odgovor članu Nikita)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?