Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: insemenacija - nujno vzdržnost 24.5.2006 13:42:28
|
|
|
|
Nikita
|
a mi res nobena ne zna pomagat?
|
|
|
|
RE: insemenacija - nujno vzdržnost 24.5.2006 14:04:03
|
|
|
|
vampirka
|
Nikita, verjetno dobiš stop injekcijo kakšen dan pred IUI, ali ne? No, če jo - po prejeti injekcija ne smeta več ...v primeru, da stop injekcije ne bi dobila ( ), pa je 2-3 dni čisto OK. SREČNO!
|
|
|
|
RE: insemenacija - nujno vzdržnost 24.5.2006 20:06:59
|
|
|
|
PBJ
|
Danes in jutri še lahko komot ...
|
|
RE: insemenacija - nujno vzdržnost 24.5.2006 22:31:07
|
|
|
|
saša80
|
js sem vprašala v ambulanti (mb) in lahko normalno . ne vem zakaj ne bi smela, če pa si jedla verjetno klomifen za spodbujanje ovulacije..po inseminaciji je pa tut priporočljivo da si čim bolj aktivna.... veliko sreče pri iui, js čakam na rezultat testa.... lp
|
|
|
|
RE: insemenacija - nujno vzdržnost 25.5.2006 9:28:51
|
|
|
|
simi73
|
še moja izkušnja glede vzdržnosti pred iui...sem tud vprašala v ambulanti v mb, pa mi je sestra rekla, da dva dni pred iui naj ne seksava, zaradi kvalitete spermijev (po stop injekciji, ki jo dobiš dva dni prej torej ne). po končanem postopku pa kar veselo na delo..brez ovir pa uspešen iui ti želim
< Sporočilo je popravil simi73 -- 25.5.2006 9:29:33 >
|
|
RE: insemenacija - nujno vzdržnost 25.5.2006 10:33:34
|
|
|
|
Anonimen
|
če ima partner vredo spermiogram lahko brez kakršne koli ovire seksata vsak dan..če pa ima slabše plavalčke pa je priporočljivo malo se zadržat, da je menda bolša kvaliteta semena. vidva kar veselo uživajta in čimprej
|
|
|
|
RE: insemenacija - nujno vzdržnost 25.5.2006 12:17:59
|
|
|
|
Nikita
|
kak ste vredu...hvala vam za odgovore. Ja mene je bolj skrbel to, ker spermiogram ni dober in je to tud razlog, da sma pristala na IUI. Torej danes pa juter še, pol pa bo mogu mal zobe stisnt Hvala za lepe želje in misli... tebi Saša 80 pa ful ful fejst držim pesti za . Bom poročala kak je šlo...no če bo kiro zanimal dijo
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?