Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Koliko pojejo vaše 8-mesečnice? 24.5.2006 11:19:20
|
|
|
|
TVN
|
Meni se zdi, da naša zadnje čase ne poje prav veliko. Ponoči pijeva čaj (zadnje tedne vztrajam na čaju, ker jo poskušam odvadit od nočnega hranjenja), zjutraj okoli 5.30 ali 6.00 spije cca. 100 ml mleka (Hipp2), potem okoli 10. ure dobi rižolino ali kaj podobnega (na žlico), poje cca. 150 ml, okoli 13., 14. ure imava kosilo (zelenjava, meso), cca. 150 - 200 ml, okoli 16.00 - 17.00 je tretji gosti obrok, ponavadi sadje, jogurt, puding, polenta, ipd., tega pa ne poje veliko, včasih samo nekaj žlic, zvečer pa še 200 ml mleka pred spanjem. Čez dan tako "naberemo" kakih 600 - 800 ml hrane (vključno z mlekom). Sicer je izredno živahen dojenček, dobre volje, razigrana. Merimo 73 cm in imamo 9 kg.
|
|
RE: Koliko pojejo vaše 8-mesečnice? 24.5.2006 11:40:22
|
|
|
|
muha1
|
Mi smo stari 10mes. pa ne pojemo toliko kot tvoja . Če otročiček lepo napreduje in ne izgublja na teži je vse ok. Pač eni niso taki jedci, kot drugi. Pri 9.mesecih smo imeli na sistematskem 10kg.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.