|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Imate zavarovano stanovanje/hišo?
24.5.2006 7:35:51   
darjatimci
Ali se sme napisat kje ste se zavarovale,meni namreč diha za vrat en agent od Generali-jev,ker sem alergična na tako posiljevanje sem ga že dvakrat kenslala,ampak po drugi strani pa razmišljam,da bi šla na Generale zavarovat avto,ker imajo dober paket za ženske, ali se da ta zavarovanja združit kaj mislite,imate kake izkušnje?

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.5.2006 8:33:07   
Magi*
Nekateri so že rekli, da to je stran vržen denar itd... zame pa je miren spanec!

tisti, ki to pravijo, imajo najbrž preveč denarjauser posted image

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.5.2006 8:33:47   
viv_
Itak!

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.5.2006 8:34:48   
Magi*

Ali se sme napisat kje ste se zavarovale,meni namreč diha za vrat en agent od Generali-jev,ker sem alergična na tako posiljevanje sem ga že dvakrat kenslala,ampak po drugi strani pa razmišljam,da bi šla na Generale zavarovat avto,ker imajo dober paket za ženske, ali se da ta zavarovanja združit kaj mislite,imate kake izkušnje?

jaz imam pri Trigl... zato, ker poznam agentko in mi vse ona uredi (stanovanje, avto,...), torej zaradi udobnosti. nimam pa pojma, kje so najbolj splača.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 29
24.5.2006 9:21:30   
*goldfish*
Mi tudi imamo. Superstan! Vse, protipožarno,protipotresno, poplavam, vse premičnine, pa še psa!user posted image

Pa sva 2 leti nazaj sklenila zavarovanje in je začelo s 1.4,  3.4 sva pa odšla od doma, pršla nazaj v gorečo kuhinjouser posted image . Pomivalni stroj je pral in je vmes začel goreti!user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.5.2006 12:24:08   
ninocka
Ja itak. Sploh ne morem verjet, da kdo nima?
A to ni obvezno? Ce ni, bi pa moglo bit.
Zavarovano je za vse mozne stvari, mislim da se za NLP user posted image (resno). In mi ni skoda dat tistih 50 jurjev na let, ker ce se karkoli nardi, je skoda velik vecja od tega.

Mamo pr slovenici, moji majo pa stanovanje pr Triglavu.

Never argue with an idiot. They drag you down to their level and beat you with experiences.

(odgovor članu *goldfish*)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.5.2006 12:49:51   
kapica
Ja, midva imava tudiuser posted image , ampak nepremicnine se ne. Malo nazaj se nisva imela kaj velikega v stanovanju, ampak zdaj studiram da je treba se to ,vsekakor.

Joj, mana- t a je to mozno. Jaz veckrat pomivalni stroj vklopim in greva ven, al pa zvecer, ko greva spat. Nisem se nikol pomislila, da bi zato kaj zacelo goretiuser posted image .

Sedaj nas je pa pet!

(odgovor članu ninocka)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.5.2006 12:57:18   
Katrin
Tudi mi imamo zavarovano stanovanje že kar nekaj let (zavarovalnica Grawe) - nikoli ne veš, kaj te doleti.

Lp user posted image

Be the Peace and Harmony you desire...

(odgovor članu kapica)
Neposredna povezava do sporočila: 33
25.5.2006 7:40:46   
SaaS
Tudi mi imamo zavarovano. Zdaj sva na novo naredila v dnevni veliko panoroamsko okno in sva se ravno pogovarjala, da bo treba še to dodatno vključit v zavarovanje hiše.
Darjatimci, kje se bolj splača ne vem. Mislim pa da ti zavarovalnice nudijo določene popuste, če imaš pri njih sklenjenih več zavarovanj (dodatno zdravstveno, avto kasko, življensko zavarovanje, nepremičnine..).
Mogoče se ti najbolj splača tam, kjer imaš že sklenjena druga zavarovanja.

(odgovor članu Katrin)
Neposredna povezava do sporočila: 34
25.5.2006 8:22:45   
emaa
Mava od letos, me je že precej skrbelo, amapak je mela vsaj moja mai zavarovano, pa bi malo dobila, tako vsaj mirno spim.

(odgovor članu SaaS)
Neposredna povezava do sporočila: 35
25.5.2006 13:42:56   
kitty
Odkar imam lastno stanovanje imam zavarovano.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 36
25.5.2006 19:54:25   
Moyca_
ja logično da imamo zavarovano!
Imamo pa pri Mariborski. Posebaj imamo zavarovano tudi opremo,...
in če gledaš sploh to ni kak denar- še na en pravi nakup ne moreš iti s tem denarjem- tako da mi ni žal.

Lp, Mojca
"Življenje nam vrača samo tisto, kar dajemo drugim"
Plačano oglasno sporočilo:
www.atrium-nep.si

(odgovor članu kitty)
Neposredna povezava do sporočila: 37
25.5.2006 21:37:19   
koala
Logično. Če pomislim koliko plačujemo za zavarvanje avta, pa ni nikomur škoda, jim je pa žal tistega denarja za stanovanje zavarovat. Ne vem no meni to ni logično. Imamo pa zavarovano vse, tako da bi dobila povrnjeno še če mi kolo iz kleti ukradejo. Po moje se splača.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Moyca_)
Neposredna povezava do sporočila: 38
26.5.2006 19:39:54   
mehurčica
Darjatimci, Generali ima dobra zavarovanja za nepremičnine. Jaz si bom naredila pri zav. Merkur, ker imam tudi življenjsko tukaj in imam potem 10% popust pa še super zavarovanje je.user posted image

(odgovor članu darjatimci)
Neposredna povezava do sporočila: 39
26.5.2006 21:59:58   
benika
Ma mi imamo v stanovanju zavarovano vse živo.

(odgovor članu katis)
Neposredna povezava do sporočila: 40
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?