Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Prekratki pasovi in izklop airbaga 23.5.2006 15:32:23
|
|
|
|
balaena
|
jaz ti lahko odgovorim samo glede izklopljenega air baga, pa se to samo na pol. mi imamo clio in c5 in lahko pri obeh sopotnikov air bag izklopis sam, s kljucem v posebni "kljucavnici". ko to naredis, sveti na armaturi posebna lucka, da je air bag izklopljen. mogoce je tudi pri avtomobilih, kjer AB izklopijo na servisu enaka lucka? ali pa sveti tista, ki pomeni, da moras air bag servisirat peljat. nekaj pomoje ze mora bit, da te opozarja. za adpapterje oziroma podaljske pasov pa vprasaj (poklici, da ne bos zastonj hodila) v mothercare (emporium), sem ravno danes gledala, koliko imajo stvari za v avto. mogoce imajo tudi to.
|
|
|
|
RE: Prekratki pasovi in izklop airbaga 23.5.2006 15:35:51
|
|
|
|
ajdaN
|
Na prvi del ti ne znam odgovort lahko pa ti pomagam glede izkopljenega airbaga. Mi smo ga dali izklopit in so gor na armaturo dal tako črno nalepkico (v angleščini) da je sopotnikov airbag izklopljen. Za vsak slučaj pa vozim s sabo še tist papir s servisa. Pa nima noben policaj kej težit. Drugače moraš pa tudi na servisu ene papirje podpisat - da se zavedaš da je airbag izklopljen. Nekej se zasigurajo. Po mojem zato da jih ne bi kdo tožil. Aja pa tista lučka za aorbag mi zdej ene parkrat utripne ko vžgem avto. Zakon pa tukej nima veze - če želiš ga pač izklopiš. Koliko je avtomobilov, kjer airbagov sploh ni. Sigurno je pa to na tvojo odgovornost ane. Če se zaletiš pa je spredej kdo drug (ne lupinica) jih sigurno ne morš tožit, ker airbag ni delal ane.
|
|
|
|
RE: Prekratki pasovi in izklop airbaga 25.5.2006 18:56:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Adapter bi pomojem imeli v vsaki trgovini z avtoopremo. Sem mojega vprašala (je policist): Glede odklopljenega airbaga ti policist (moj sovraži izraz "policaj") nič ne more težit (vsaj moj ti ne bi). V primeru, da bi gorela kaka lučka ti isto ne more nič težit, lahko ti samo predlaga, da pelji avto na servis oz. v najhujšem primeru ti LAHKO odredi tehnični pregled. Sicer pa ga lučke nič ne brigajo, saj ni avtomehanik. Lahko te samo vpraša oz. opozori glede airbaga. Drugo vprašanje pa je, ali je tak avto, glede na homologacijo, tehnično izpraven ali ne. Če pelješ na pooblaščen servis odklopit airbag, ti pa baje dajo neko nalepkico in pomojem je to to.
< Sporočilo je popravil caffee -- 25.5.2006 18:59:12 >
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?