Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Pag,Rab,Lošinj in dopust 23.5.2006 11:09:09
|
|
|
|
aljuška
|
Oj! Vse toliko pišete o dopustih na teh otokih pa mi prosim priporočite kakšen res fajn kraj za otroka ( 2,5 leta ) za čas od 3.-10-junija..Mi smo v dilemi ali bi šli na Rab ali na pag ali na Mali Lošinj.Kakor se spomnem je na rabu tisdta lepa dolga plaža ( Rajska plaža ) v Loparju..Kaj menite o tem kraju? Glede na to, da gremo že 1 teden v juniju, ko dejansko še ni vroče ( tudi kopanje v morju je pod vprašajem ), iščemo kraj ( hotel ) z bazenom in plažo, kjer je res fajn za otroke ( in da se imaš v slučaju dežja kam dat ).. Čas teče, mi smo se zedinili samo toliko da gremo na Hrvaško oz. na enega izmed teh otokov..Tam sem jaz hodila šotorit s starši ko sem bila še čisto majhna, ampak kaj dosti se ne spomnem.. Prosim, priporočite mi kakšen dober kraj za otroke ( samo ne skalnate plaže ).. Hvala in lp,
|
RE: Pag,Rab,Lošinj in dopust 23.5.2006 12:04:22
|
|
|
|
spelaz
|
Mi gremo z 2 letnikom na Pag - v Novaljo, kamp Straško. Je veliko sence, fajn prodnata plaža, v morju (sicer imaš malo začetnih kamenjev) je potem mivka. Z možem sva bila preden sva imela pa mi je bilo super, vendar pa nisem še tako pogledovala za raznimi otroškimi igrišči. Je pa res, da če nisi v kampu imaš malo pešačenja iz apartmajev, ki so v Novalju (cca 1,5 km, ali pa se pripelješ z avtom). Na Pagu mi pa v drugih mestih ni bilo všeč. Sem bolj zbirčne sorte (mora se kaj dogajat, lepa plaža, kake aktivnosti, senca ...) Lopar na Rabu - saj je lepo, mivka, nizka voda, ampak ful malo sence in potem se stiskate vsi pode eno marelo. Jaz osebno se ne bi odločila, ker sonček je kar močen, še posebaj za otroke. Upam, da je bilo malo v pomoč. Uživajte kjer koli že boste.
|
|
|
|
RE: Pag,Rab,Lošinj in dopust 23.5.2006 12:42:03
|
|
|
|
dulcinea
|
Ko sem bila majhna smo hodili na Rab na Rajsko plažo. Bilo je fajn, ker je bila sama mivka, in plitvo morje. Edino sence pa res ni (vsaj v bližini ne) Ne vem kako je z izposojo marel, ker je že dolgo časa, kar sem bila tam. Mi smo pač preživeli vse sonce, zdaj pa je drugače s tem... Na Pagu sem pa bila lani (v Strašku). Mivke na začetku ni, tako da si otrok ne bo mogel z njo nič pomagat... Lp, D
----------------------------------------------------------------- Otroci so vredni najboljšega, ker so otroci in iz nobenega drugega razloga. Svoje dostojanstvo in svojo vrednost imajo preprosto zato, ker so.
|
|
|
|
RE: Pag,Rab,Lošinj in dopust 23.5.2006 13:24:09
|
|
|
|
TONČI.
|
Mi gremo en teden za teboj za 14 dni na Mali Lošinj. Pred hotelom Helios je super za otroke, ker je plaža v senci. Aja plaža je sama mivka . Naprej dol so pa tudi ploščade.
|
|
|
|
RE: Pag,Rab,Lošinj in dopust 23.5.2006 14:13:39
|
|
|
|
tina104
|
Jaz sem bila na Pagu in na Rabu in mi je Rab najbolj všeč - najbolj od vseh delov Hrvaške, kjer sem bila. Sicer sva bila sama z mojim, predlani in še brez otrok. Tako sva prevozila in prehodila skoraj celi Rab.Po Rabu je veliko peščenih plaž, je pa tako, da je v Loparju res velika plaža z mivko, je pa kar gužva in težko najt senco. Smo bili na dveh drugih delih Raba, kjer pa je bila peščena plaža, tudi kar nekaj sence in zelo malo ljudi, samo do tja pa se moraš peljat, ni nobenega hotela v bližini, vsi so prišli z avti in jih parkirali blizu plaže.
|
|
RE: Pag,Rab,Lošinj in dopust 23.5.2006 15:17:11
|
|
|
|
aljuška
|
Hvala, hvala vsem! Se nagimamo res k Rabu in Rajski plaži,saj sem bila tam kot majhna in se spomnem ( kar pač se ) da je bilo prav lepo. Za prvi teden v juniju pa mislim da ne bo takšne gužve, pa niti tako vročega sonca ( no ja, zgodi se lahko prav vse, od vročine do nalivov )tako,da bi se kar moglo izit..( sej tudi morje najbrž ne bo še za kopat, razen za namakat, ali pač? ).Kaj bolj južnega bi težko ''spravili'' z avtom ( nismo ravno pristaše dooolge vožnje..), tole do Raba pa bi še šlo.. lp,
|
RE: Pag,Rab,Lošinj in dopust 24.5.2006 9:14:20
|
|
|
|
bonika
|
Mi smo bili tudi lani na Rabu-Lopar, super plaža za majčkene otroke, pa tudi v tem času, ko greste vi, ziher ne bo še gužve. Res da ni sence na plaži, mi smo meli marelo in je blo čist ok, tiste ure ko najbolj žge, smo pa itak šli v kamp, malo pojest, otroci spat, popoldne pa nazaj na plažo. Za hotele ti pa ne vem povedat, ker kampiramo.
|
|
|
|
RE: Pag,Rab,Lošinj in dopust 24.5.2006 9:51:15
|
|
|
|
CERT
|
živjo! mi pa pojdemo v nerezine, že kot otok sem bila dosti s starši tam, pa se mi zdi kar vredu. plaža je skalnato prodnata. zvečer greš lahko ven v mestece. v vasi krško (zraven nerezin) se je v sezoni zmeraj kaj dogajalo ( ansambli, športne aktivnosti, karaoke...) upam da je še tako. bomo vidl!
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?