Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 23.5.2006 8:21:21
|
|
|
|
Seven*
|
Ce ne bos hodila v trgovine z vozickom, potem je res brezveze. Tam pa je super zadeva..
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 23.5.2006 8:26:48
|
|
|
|
viv_
|
Se mi zdi da je fino, da kupiš tako lupinico, ki paše na voziček. Konec koncev jo uporabljaš vsaj 7 mesecev in pride prav, da jo kdaj daš tudi na voziček.
|
|
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 23.5.2006 8:40:19
|
|
|
|
tinkatonka
|
Ja če boš kupovala voziček in če je možen nakup in montaža tudi lupinice gor super. Drugače pa ti svetujem, da lupinico kupiš za v avto, za jeseni oz. pozimi rojenega otročka, pa imaš na vozičku trdo košaro, kjer boš otročka lepo zadekala notri, da mu bo toplo.
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 23.5.2006 8:57:42
|
|
|
|
asso
|
Najbrž si mislila na navetto (trdo košaro), namreč lupinica je za vožnjo v avtomobilu - avtosedež. Nekatere pa se seveda namontira na voziček. Meni je bila super zadeva. Drugače pa tudi navetta je meni prišla zelo v poštev cca. ene 5 mesecev.
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 23.5.2006 9:19:45
|
|
|
|
SaaS
|
Moj sin je bil rojen novembra. Lupinico sem lahko kombinirala z vozičkom in to možnost sem izkoriščala ves čas, vso zimo. Meni je bilo to zelo praktično. Mali je zaspal v avtu in ko sem ga prestavila v voziček sem enostavno prijela lupinico jo pritrdila na kolesje vozička in sin sploh vedel ni, da se kaj dogaja in spal naprej. Bil je mraz, ampak sem ga zato bolj oblekla in zadekala, kot bi ga zdaj spomladi in poleti. Ne vidim ovire, da pozimi lupinica ne bi prišla prav. Je pa res, da imam pa pri lupinici, takšno strešico kot pri vozičku, da ni tako izpostavljen vetru. Ne vem, če imajo to vse lupinice. Lahko jo snamem ali pritrdim gor.
|
|
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 23.5.2006 15:44:42
|
|
|
|
ajdaN
|
Definitivno vzemi lupinico ki paše na voziček. Pri nas smo jo dodatno kupili, tako da imamo dve. Pač! Zelo se je pa pri nas obnesla zimska vreča za na avtosedež. Moj je januarček in sem ga doma normalno napravila, dala v sedež in v avto. Ko sva bila zunaj sem vrečo zapela, pa še kakšno dekico čez, če sva šla pa v trgovino sem pa samo odpela zimsko vrečo. Tudi če je mulc spal, mi ga ni bilo treba budit in slačit. Sicer stane 8 jurjev ampak jaz bi dala tudi več če bi vedela koliko jo bomo rabili. Res priporočam. V najhujšem mrazu se je sicer prevažal v trdi košari. Ko je bilo pa par stopinj plusa smo ga pa že tja dali. Sploh pa pride prav, ker morava večino sama hodit po štacunah. Pa tudi v temle vmesnem obdobju - ko je prevelik za košaro oz. ga moti da ne vidi ven, lupinica pride še kako prav. V športnem delu pa tudi živ znori, ker gospod ne vidi dovolj ven ker mu še ne upam preveč dvigniti naklona. In čeprav smo kupili 2 lupinice mi ni žal - še enkrat bi nardila enako. Ker tale naša za na voziček pač nima ne vem kako dobrih ocen in za daljše razdalje uporabljamo Maxi Cosi.
< Sporočilo je popravil ajdaN -- 23.5.2006 15:46:14 >
|
|
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 23.5.2006 21:03:46
|
|
|
|
andrejaz
|
Tudi jaz ti predlagam, da kupiš lupinico, ki paše na voziček. Je zelo super stvar za v trgovino, k zdravniku, za obiske, krajše sprehode,.. ko otroka enostavno samo prestaviš iz avta na voziček. Ga nič ne rabiš buditi, če slučajno spi. Vsekakor pa priporočam tudi zimsko vrečo za lupinico - to je ena super zadeva, kot je opisala že AjdaN - res je vredno svojega denarja.
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 24.5.2006 8:49:45
|
|
|
|
skip
|
Punce, hvala - zlate ste ! Samo še to - a je zimska vreča za lupinico isto kot normalna zimska vreča (za voziček) ali je to kaj drugega - drugače oblikovana...? Lepo se imejte !
|
|
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 24.5.2006 9:09:54
|
|
|
|
ajdaN
|
Ne ni isto! Je precej manjša in narejena nekako v L. Tako da se lepo usede v avtosedež. Izgleda pa takole: Mi jo imamo tudi od Maxi Cosija in paše tudi v Jane lupinico. Za druge znamke pa ne vem če obstaja. Ampak ti tale paše na vse lupinice. Pa mal so jo podražil. V BC je 8.990,00 Tukejle si pa lahko pogledaš še ostale:
|
|
|
|
RE: Lupinica - za jesenske in zimske dojenčke 24.5.2006 14:41:59
|
|
|
|
asso
|
Ja, vreča za lupinico definitivno pride v poštev. Čeprav jaz lupinico nisem uporabljala za daljše sprehode, ker jo tudi odsvetujejo, vendar dosti krat sem jo dala v nakupovalni voziček, pa k zdravniku in na obiske sem jo kar v roki nosila, da jo ne moniram na voziček, ker za krajše relacije mi je bilo nesmisleno hodit z vozičkom. Ampak za kakšne hitrejše variante je na vozičku super.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.