Anonimen
|
Dekle 23 let, postavna, crni lasje, modre oci, izobrazena, dobro situirana, nekadilka isce moskega do 30 let enakih lastnosti, ki bi mu prodala 10 kubikov bukovih drv. ________________________________ Prodam kravo, crna metalik barva, sony stereo mukanje 2x100 W, spuscene vime, sporten rep, aluminijasti parklji. ________________________________ Zamenjam sobno svetilko za dvosobno. ________________________________ Zamenjam cimra, ki smrci za cimro, ki vzdihuje. ________________________________ Cuvam zenske otroke starosti od 18 - 28 let. Sifra: Babysitter ____________________________ Prodam lepo padalo, nikoli odprto, enkrat rabljeno. ________________________________ Posedujem veliku plantazu oraha. Traze se devojke za tucanje. ________________________________ Ukraden mercedes 600 SEL z aluminijastimi platisci, vrhunskim blaupunkt multi CD sistemom z bose ozvocenjem 800W. Najditelju lepa nagrada. Barva in registracija nista pomembni. ________________________________ Iscem lepo, postavno, dobro situirano dekle z avtomobilom. Slika avtomobila zazeljena. ________________________________ Prodam posteljo za zeno, ki je zlozljiva. ______________________________ __ Prodam psa. Zre vse. Rad ima otroke. ______________________________ __ Zaradi nepredvidenih razlogov zdruzenje jasnovidcev odpoveduje sobotni sestanek. ________________________________ Torkova gledaliska matineja ta teden izjemoma ne bo v cetrtek, ampak v soboto. ________________________________ Tisti, ki tistega, ki je desko, ki pot, ki proti Zgornjim Ruknjam vodi, kaze, vzel, prijavi, dobi lepo nagrado. ________________________________ Izgubil sem denarnico z ca. 10 tisoč SIT gotovine. Postenega najditelja prosim, da mi poslje pismeno potrdilo, da je denar bil v denarnici, kajti zena trdi, da sem ga zapil. ________________________________ V soboto sem v ljubljanskem zivalskem vrtu izgubil očala z dioptrijo +4. Postenega najditeja prosim, da da oglas v časopis s karseda velikimi črkami.
|