|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Vztrajne - 23 dan ( OH )
23.5.2006 6:56:40   
dory
Jutrcka punce :)

Z: kava z mlekom + banana
K: makaroni z zelenjavo + solata
V: sadje

vcer sem na sihtu mal grickala indijske orescke...dones je na vagi pol kile vec...matr upam,da ni od teh parih oresckovuser posted image ...zato dons za vecerjo nau tortice :)

vztrajajte naprej :)user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Vztrajne - 23 dan ( OH )
23.5.2006 8:51:39   
amy26
Dobro jutro,

Z: kava + hruška
K: špageti s šampinjoni + zelena solata
V: verjetno pol manj

lep dan še naprej

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 2
23.5.2006 8:52:42   
amy26
se popravljam, sem se spomnila da lahko zvečer jemo sladico
tako da bo zvečer tortica ali pa manjša kremšnita user posted image

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
23.5.2006 9:00:12   
Teni_
Jutro punce. jaz bom danes spet pico. Se mi zdi, da me tudi najbolj nasiti. Za večerjo pa nekaj sladkega - ne vem še kaj.

(odgovor članu amy26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
23.5.2006 9:58:58   
tinatona
Hej!

Jutroooooooooo. Mi2 sva ravno vstala (no user posted image še kar spi).

Jaz bom zdajle eno belo kavo. Za kosilo bom pa testenine z zelenjavno polivko. Jupiiiiiiiii za večerjo pa sladoled.

LP Tina

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 5
23.5.2006 12:02:28   
bonika
Hojla puce! Jaz sem zjutraj popila 2 kavi z mlekom (1 ob 6h in 1 ob 9h), potem sem šla peš na bližnji hrib, ko sem se vrnila sem se najedla češenj, tako da ne vem kdaj bom lahko kosila, ker sem tako sita. Verjetno bom pripravila kakšne testenine in zelenjavno omako, za večerjo pa sladoled.
Prejšni teden sem ful grešila, zato mi kile niso šle nič dol in ostele pri -1,5 kg. Sem huda sama nase, samo kaj ko sem se tako slabo počutila, da sem včasih morala za zajtrk kaj pojest, pa za večerjo potem samo sadje, sem malo obrnila vse skupaj, pa še grešila zraven in rezultat je tu. Odnehala pa ne bom.

(odgovor članu tinatona)
Neposredna povezava do sporočila: 6
23.5.2006 12:06:43   
Tejči
Pozdravček deklince!

Jaz se pa po tistem grešnem dnevu spet zelo dobro počutim, polna energije, skoz bi nekaj migalauser posted image

Danes pa grema z dragim na pico v Samsaro, zvečer pa imam v načrtu sladoled iz McDonaldsa-z karamelo. se mi ga že 2 dni takoooo lušta, danes pa jeeee akcijauser posted image  Lahko se nam katera pridruži, če ima čas!

Uživajte v sončku (jutri bo že grdo)

(odgovor članu bonika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
23.5.2006 12:10:45   
tejčica
Pozdravljene punce!

Glede na uro je zajtrk že za mano, pojedla pa sem hruško. Za kosilo pa še ne vem kako bom. Vse kaže da kosila ne bomo jedli doma in bom jedla kar bo pač na izbiro. Če ne bo zame nobene pravilne kombinacije bom jedla kar pač bo, večerji se bom pa potem odpovedala. Če pa bo kaj OH za kosilo, pa si bom zvečer privoščila sladoled.

Sedaj pa šibam nazaj skrinjo čistit.

Pozdravček!

(odgovor članu bonika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
23.5.2006 14:12:30   
Urša
Dan!
Jst sm pa zajtrkovala 2 kivija, za kosilo bo zdajle polenta in omaka z bučkami in malancani. zvečer pa...sm moža poslala v trgovino in se bom pustila presenetit,kaj sladkega mi bo izbral.user posted image  Punce, vodni dan se bliža s polno paro!user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu tejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2006 14:36:33   
CosmoGirl
Daaaaaan! user posted image user posted image Še eeeeeeeeeeeeennnnnnnnn super dan!! user posted image user posted image

Tkole:
Z: kava, pomaranča (sam morm it po nove, tele nekak niso kisle dost za moj okus user posted image )
K: končno spt mal pizze z paradižnikovo omako in gobami
V: tokrat bo pa sladoled - zmeri pozabm, da lhka to tut user posted image user posted image

Mejte se fula fajn. Jst grem pa še mičken za knjige, da bom prej fertik za dons. Papa...

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?