frutka_
|
ja, res je! Z vsem se strinjam. Straši pa samo požirajo in plačujejo. Mi imamo srečo. Pri malem je krasen vretc, imajo igrišče z novimi igrali, pokritim peskovnikom, tricikli, skiroji, samokolnicami, kanglica...Res imajo super urejeno! Prav tako imajo za jaslične čisto nove vozičke, da jih vozijo na sprehode. Od ABC Designa so. Starše sproti obveščajo kaj se dogaja na tabli za starše, imamo srečanja, za otroke razne predstave (živali, lutke)...V glavnem nimam pripomb. Pohvaliti pa moram delo vzgojiteljic, ki se še kar naprej trudijo in iščejo nove rešitve. Velikokrat ko tema na forumu nanese na delo vzgojiteljic se sprašujem zakaj so starši tako nehvaležni. Namreč nis(m)o sami krivi za stanje, ki je v naših vrtcih. Ja, tudi jaz sem vzgojiteljica in se trudim, čaramo, prosimo starše za kakšen odpadni material...tudi sama nesem v skupino k malemu kakše stvari (mehurčke, krede, sokec, kakšne baby piškote, rožice...). In ravno včeraj je min. Zver govoril kakšno je stanje po slo vrtcih in da ni prostora po njih...naredijo pa ne N I Č ! Ampak veste mamice, otrokom je v vrtcu všeč, ker so tam prijateljčki, otroci, druženje, ker se kaj dela, pleše...Včasih pozabimo, da je manj lahko več. Vsekakor se stvari morajo obrniti na bolje, da bo tudi delo po vrtcih potekalo nemoteno. Staršem pa naj bo največja nagrada zadovoljen otrok, ki se ima v vrtcu lepo, če se poleg kaj nauči pa je že itak krasno! LP od frutke-tutke
|