|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rojstni list
22.5.2006 12:43:54   
usorger
Ve kdo koliko časa je treba čakat da dobiš rojstni list?

Midva sma naredila zapisnik o priznanju očetovstva pred rojstvom otroka!

Zanima me ali se dobi rojstni list po pošti ali je treba iti po njega na matični urad, ker ga čakama že 3 tedne?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rojstni list
22.5.2006 12:49:59   
srki
Midva sva podpisala o očetovstvu po rojstvu otroka, po tistem, ko smo prišli iz porodnišnice, to smo naredili kar na UE Postojna, rojstni list pa mislim, da smo čakali ravno toliko, kot ga čakaš sedaj ti, mogoče kak dan manj. Malo jih pokliči pa vprašaj kako in kaj.

(odgovor članu usorger)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2006 12:53:32   
petraz
Midva sva en teden po rojstvu otroka, šla na matični urad, podpisala papije in čezn 2 dni sem dobila po pošti rojstni list od otroka.  Ne vem zakaj moraš tako dolgo čakati na tako pomembne papirje user posted image

(odgovor članu usorger)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2006 13:13:04   
NinaŠ
Očetovstvo podpisala pred rojstvom, rojstni list dobila po pošti dva dni po rojstvu hčerke.

LP

(odgovor članu petraz)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2006 13:47:23   
Naja31
Odvisno v kateri občini sta.
V Lj se sigurno čaka vsaj 1 mesec.

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2006 18:17:06   
mml
Tudi iz Lj, pa smo dobili rojstni list v približno 10 dneh po rojstvu user posted image , še pred tem je prišla pa davčna številka user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2006 21:38:56   
Mari71
Mi smo tudi iz LJ, smo rodili 05.05. 2006 in dobili rojstni list 10 dni po rojstvu oz. 1 teden potem, ko smo bili že doma. Lp,

(odgovor članu usorger)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2006 21:51:08   
KODA
Midva sva šla podpisat očetovstvo na občino,šele 10 dni po rojstvu.Rojstni list sva pa dobila čez 14 dni po pošti.

Celemu svetu si le ena oseba,eni osebi pa si ves svet...

(odgovor članu Mari71)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2006 23:42:53   
Anonimen
Lahko ga dobiš osebno na svoji UE oz. Matičnem uradu en dan zatem, ko mamico obišče matičarka v porodnišnici. Preverjeno. Zastonj. Tako sem ga dobila jaz. Robi je bil star 4 dni. user posted image

(odgovor članu usorger)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
23.5.2006 10:21:00   
Anonimen
Mi smo ga dobili v par dneh (msilim da v treh) , dvignili smo ga osebno na matičnem uradu. Saj če je nujno, prosi, da ga dobiš čimprej.

(odgovor članu usorger)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
23.5.2006 12:28:19   
Eviii
mi smo ga dobili še, ko sm bla v bolnici. rodila sem v petek. v pondeljek je pršla matičarka. v sredo al pa četrtek je bil rojstni list že doma. v petek sva pa pršla še midva z dejanom.

Dejana smo na silo spravli na svet 3.3.2006 ob 19.59 :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Draga tašča, vzgojila si svoje otroke, jaz...
Anonimno pismo, ki ga je mama napisala tašči, so objavili na Scary Mommy in mnoge mame so se strinjale z vsako besedo.

ime
dojenček223

katero im ti je najlepše

tia (36%)

mia (27%)

tai (12%)

taj (12%)

samanta (7%)

rosita (6%)

Število vseh glasov: 857

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!