Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: negativen test in zamuda m 22.5.2006 11:41:53
|
|
|
|
severnica77
|
Mislim, da sem že tudi o tem brala.
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 22.5.2006 13:02:43
|
|
|
|
puncica
|
ja pri meni po 4 dneh zamude ni nič pokazal, po 8 dneh pa lepo črtico. Sem pa imela vedno redno m. Tako da ja je možno.
|
|
RE: negativen test in zamuda m 22.5.2006 13:32:20
|
|
|
|
polona25
|
Kateri test pa si delala? Skoraj ne morem verjet, da bi blo to lahko možno, glede na to da so testi (če jih pravilno delaš) skoraj 100%. lp
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 22.5.2006 13:44:40
|
|
|
|
cukerček
|
ko je meni enkrat zamujala mi je en test pokazal + drugi pa -. počakaj še nekaj dni in ponovi test. če pa še takrat ne boš sigurna pa idi na pregled.
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 23.5.2006 22:02:41
|
|
|
|
tamala83
|
jaz po produ več nisem dobila tablet. najprej sem dojila, ko pa sem to upostila, pa sem baj premočna za kontracepcijo. V glavnem, decembra sem bila še normalno bolana, januarja več ne. pa sem naredila test, pa je bil -. sem šla k G, pa mi je dala tablete za sprožitev M. Pa je bilo pol dva meseca O.K., pa se mi je zdaj isto zgodilo. sem bima nazadje bolana začetek Aprila, sem naredila test, spet - sem šla včeraj glih k g, in mi je dala zopet tablete za sprožitev. Ni nujno da si noseča, pojdi raje na pregled
|
|
RE: negativen test in zamuda m 25.5.2006 12:24:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Včeri sem naredila test in je bil , tko da bo kar držalo da lahko test tudi zataji.
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 25.5.2006 20:46:59
|
|
|
|
x_srečka_x
|
ČESTITKE
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 25.5.2006 21:00:35
|
|
|
|
KODA
|
čestitke
|
|
RE: negativen test in zamuda m 25.5.2006 21:18:47
|
|
|
|
Anonimen
|
|
|
|
|
RE: negativen test in zamuda m 26.5.2006 20:59:42
|
|
|
|
milla
|
Čestitam
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......