|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plenice
22.5.2006 8:58:40   
Marina_
Ja tako.Mi uporabljamo pamperske.V petek je naša pupa dala široke plenice vstran in sedaj je vedno mokra(polulana skozi.Imeli smo dvojko pol pa sma mislila da so ji premale pa sma še trojko kupila pa je isto.Kaj naj naredim?

Bivša Frizerka :)

17.2.06 je na svet prijokala naša zlata punčka KARIN

Karin

Marina
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plenice
22.5.2006 9:01:43   
hubi
Zamenjaj firmo. Mi smo na koncu pristali na vijoličnih Fixies  in so zakon.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 2
22.5.2006 10:02:36   
Maleal
Zamenjaj plenice.Pamperske(te ki se dobijo v vsaki trgovini z zeleno pakungo) so navadni dreuser posted image .Mi uporabljamo čez dan Beautybaby iz Muellerja-cenovno najugodneje-1440 za paket.Ponoči pa imamo Pamperske Activ fit ali Easy up,kupljene v Muellerju,nekoliko dražje-2600 za paket.Držijo pa celo noč od 20ih do 9 ih zjutraj.user posted image

Ne išči nekoga, ki je popoln.
Ljubi nekoga, ki ni in ga naredi popolnega s svojo ljubeznijo.

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
22.5.2006 10:06:33   
katjandraž
Tudi nam so Pamperske vedno premočile, še ko smo se široko povijali. Zdaj imamo Beauty Baby iz Muellerja za podnevi in ponoči in so ok, pa še najcenejše so. V redu so tudi Moltex, ki jih kupiš v Muellerju, vendar so dosti dražje.

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 4
22.5.2006 10:07:42   
mojčika
Frizerka, že od jutra razmišljam, da odprem to temo, pamperske so res za en k...user posted image , mi imamo 1in pol mesec, kaj svetujete nama.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Maleal)
Neposredna povezava do sporočila: 5
22.5.2006 10:36:59   
tinkamiška
Joj, te plenice! Mi smo naredili celo študijo in zdej pristali na Beauty Baby iz Mullerja. Te so edine, ki držijo celo noč. Smo poskusili vse plenice o katerih se piše, pa smo s temi najbolj zadovoljni. Se pa moramo peljat v LJ ali pa MB, ker v CE ni Mullerjauser posted image

LP,
Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
22.5.2006 11:32:46   
Naty_ka
Tudi mi smo se že zdavnaj poslovili od pampersk. Zdaj uporabljamo hoferke. Pa ostane suh celo noč.

VČERAJ JE ZGODOVINA. JUTRI JE SKRIVNOST. DANES JE DAR!

NAJBOLJŠE NE PRIHAJA SAMO. PRIHAJA V DRUŽBI VSEGA (Tagore)

Moški so najpametnejši med seksom, ker so takrat priključeni direktno na izvor
inteligence.

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 7
22.5.2006 11:59:22   
Janeja
Tudi mi uporabljamo Baby Beauty iz Muellerja in so super. Nikoli ne premočijo, pa še mehke so, z elastiko spredaj in na hrbtu. Jih ne zamenjam za nobene druge. Se tudi iz CE vozim po njih v LJ, pa si jih pač mal več na zalogo vzamem.

(odgovor članu Naty_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
22.5.2006 12:18:51   
TONČI.
Pri nas uporabljamo lumpi in so ok.

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 9
22.5.2006 13:22:29   
soncek&luna
jaz kupujem Hoferjeve Mylove... 62 kom 2.390 sit... plenice so res super... se niso premocile

Mami, pika moja!

(odgovor članu TONČI.)
Neposredna povezava do sporočila: 10
22.5.2006 13:28:16   
MAREC06
Mi smo na začetku uporabljali DM-ove, potem pa smo dobili Pamperske, pa so se mi zdele bolj mehke od onih. Zdaj jih tudi sama kupujem (trenutno smo na dvojki), pa sem zadovoljna. Niti enkrat še niso premočile, pa jih ima od približno pol desetih zvečer pa do sedmih, osmih zjutraj. Kupujem pa jih v Intersparu v LJ. Se pa še na šroko povijava, tako da ne vem, če je v tem kakšna finta. 

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 11
22.5.2006 14:59:34   
jota
Kot so že prej povedale, tudi mi smo naredili študijo iz plenic. Zdaj trenutno uporabljamo Mullerjeve Beauty baby za čez dan in Fixies vijolične za ponoči. So mi pa oboje zelo všeč. S pamperskami pa sploh nisem zadovoljna - meni ful smrdijo. Jih imam še pol paketa doma, pa se kar ne morem odločit, da bi jih do konca porabila. Fuj!

(odgovor članu MAREC06)
Neposredna povezava do sporočila: 12
22.5.2006 15:14:30   
kofetek2010
naša pa uporablja Pampers Activ Fit in še nikoli ni bila premočena user posted image  pa jo dajem spat ob 19h in jo previjem okrog 9h zjutraj user posted image

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 13
22.5.2006 15:37:24   
mml
Se pridružujem Jani73...mi smo tudi na Pampers ActivFit, oblečemo ob 21 in drži po potrebi do 10 naslednji dan ...do sedaj ni nikoli premočila user posted image

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu kofetek2010)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.5.2006 16:16:11   
Lana_s
Mi uporabljamo te pamperske, ki jih povsod lahko kupiš in nimamo problemov z njimi. Nam odgovarjajo.

Najina lumpka; Tina 7.6.2005, Luka 3.12.2006

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.5.2006 17:59:27   
LE&TA
Mullerjeve Beauty baby, zaenkrat so mi najbolj fajn, Pamperske so sicer OK, mi niso nikoli premočile ampak mi ful smrdijo!user posted image

(odgovor članu Lana_s)
Neposredna povezava do sporočila: 16
9.8.2006 11:24:24   
MMel
Jaz kupujem plenice v Tosamini trgovini na Viru - francoske Bebe Cash Air comfort, so tanke in mi še nikoli niso premočile (ponoči ne previjam), cena za kom je 41 sit (4-8kg).

(odgovor članu Marina_)
Neposredna povezava do sporočila: 17
9.8.2006 12:32:41   
diva 4
Pri prvi smo uporabljali samo pamperske in nismo imeli nikoli problemov, ko pa smo dobili fantka ,pa smo tudi diplomirali na plenicah.Mali je bil od prvega dne po uri in pol čisto moker.Smo ga nonstop preoblačli in posledično tudi praliuser posted image .Še sestre v porodnišnici so se čudile kako je to mogoče, saj so ga prve tri dni one previjale in oblačile.Seveda smo poskusili vse možne plenice in na koncu našli hofferjeve , ki so bile edine ,ki so tudi ponoči zdržale.V teh še res ni bil nikoli premočenuser posted image

(odgovor članu MMel)
Neposredna povezava do sporočila: 18
9.8.2006 16:14:52   
petra81
Mi smo tudi kot večina odgovorov, Mullerjeve Beauty baby čez dan in Mullerjeve Pampers Aktiv fit čez noč in je vse super, nikoli mokra!!

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 19
9.8.2006 16:36:32   
Lejči
Tinka,  komot ti jih pripeljem, ko jih boš rabila. user posted image

(odgovor članu tinkamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 20
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.