Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 7:23:49
|
|
|
|
modrooka
|
Teja, bravo za izgubljene kilogramčke! lp, modrooka
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 7:45:38
|
|
|
|
amy26
|
dobro jutro, danes tehtnica kaže -3,8kg, počasi a zanesljico grejo kile dol pa čeprav tudi kakšen dan grešim Z: kava + hruška K: pražen krompir + kuhana zelenjava V: pol manj
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 8:00:50
|
|
|
|
Teni_
|
Jaz že svojo kavico pijem, ker komaj gledam.Sama kriva, kaj pa hodim tako pozno spat. Danes bom za kosilo in večerjo imela krompirjev golaž. Tehtnica je pokazala 1,4 kg manj kot prejšnji teden. vse skupaj 3,6.
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 8:40:16
|
|
|
|
tejčica
|
Jutro punce! Kok sem jest dons preč... Sem včeraj jedla za večerjo sir in jogurt in mi je naredilo tako reakcijo, da sem do pol treh zjutraj na wc-ju čepela. Mislim da te kombinacije dolgo ne bom več jedla. No ja, bila je pa to res dobra čistilna za moje črevesje. Tudi vaga me je danes razveselila. Pokazala mi je 1,5 kg manj kot prejšnji ponedeljek, skupno torej -4,5 kg. Sem kar zadovoljna. Danes pa krompirček. Kljub temu da sem na dopustu, moram iti danes v službo in me ne bo domov do 17. ure, tako da si bom kosilo kar od doma vzela. Najbrž bom naredila solato iz krompirja in kumar. Pa malo manj čebule bom dala notri kot če bi jo doma jedla, da ne bo preveč "dišalo". Sedaj pa šibam na kolo, potem si bom pa privoščila zajtrk - domače češnje. Pa čestitke vsem za izgubljene kilograme. Smo kar pridne. za nas VZTRAJNE! Pozdravček!
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 8:49:23
|
|
|
|
Tejči
|
Dobro jutro punce! Jaz sem tudi zadovoljna, ker sem kr nekaj kiksov naredila. Tehtnica kaže -4kg Danes nimam pojma kaj bom jedla, ker me cel dan ni doma. Najraje bi imela kr sadni dan, samo mi ne diši preveč. Bomo videli, nekaj bomo že pohrustali Lepo se imejte, danes bo lep sončen dan
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 9:22:32
|
|
|
|
pi
|
Pri meni pa se ta teden ni nič premaknilo , verjetno zaradi mojih grehov. Torej sem še vedno na - 2.4kg. Upam da bo ta teden kaj boljše.
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 9:32:47
|
|
|
|
čopek
|
Pri meni pa je -3 kg vse skupaj. lp čopek
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 10:02:23
|
|
|
|
anitaz
|
Dan bejbike! Za vikend smo mal grešil ,ampak je kljub temu šlo dol Skupi je zdej -5 kg. Z: kofetek K:zelenjavna rižota V:pol kosila Kolk je lep sonček!!!!!!
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 10:24:01
|
|
|
|
manu
|
Dober dan tudi z moje strani Zaradi mojega vodne dne imam jaz danes beljakovinski dan. Tehtnica pa je tudi ta teden pokazala - 2 kg , tako da je skupno - 6 kg . Tako sem veseja, moj ITM pa je iz 29,1 padel na 27,2. Dobro ne. Lep dan vsem skupaj Manu
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 13:12:19
|
|
|
|
Urša
|
Evo še mene. Ta teden je šlo dol 1,6, skupaj 4kg. Zelo zadovoljna! Bravo vsem vztrajnim! Danes pa 2 hruški, kisel krompir z malancani, zvečer pa najbrž kaka solata s koruzo in papriko. LP
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 13:53:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Ok, res ada zaostajam za vami 14 dni - danes je moj 15 dan, ampak v tem času ni šlo čisto nč dol - na tehtnici je še zmeraj isto!!!!! , pa čeprav vsak dan rolam, telovadim in se do sedaj niti enkrat nism pregrešila Še do nedelje bom vztrajala in če se mi v treh tednih ne bo nič poznalo, potem bom odnehala, ker to ne pelje nikamor. Tolk se odpovedujem, tok mi trebuh not vleče, tok so mi hlače že preširoke, kile pa še zmeraj iste DAnes bo za kosilo pečen krompir in solata. Za večerjo sadje. Aja, pa še to......za večerjo jem vedno samo sadje....nikol polovico kosila. To res ni fer. Sem prav jezna
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 14:12:35
|
|
|
|
al1*
|
Moja nova teža je za 1,5 kg manjša kot na začetku diete. Jem pa malo po svoje, pa zajtrke sem počasi spet uvedla, ker se mi je od samega sadja že okol obračalo.
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 16:30:50
|
|
|
|
Pobalami
|
Jaz sem lažja total -2kg. Pri meni gre očitno bolj počas. Odnehala pa ne bom, ni šans. Danes jem za kosilo meso, ker mi je ostalo od včeraj. Tako, da danes bo majhen lapsus.Ajd.
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 16:34:21
|
|
|
|
Pobalami
|
al1* tudi jaz imam zajtrke, bolj skromne z nič maščobe (jogust z misliji, ali poln. žemljico in jogurt), ker bi samo od sadja skup padla. se mi zdi brez veze, da se slabo počutim, ker če bo potrebno bom dieto podaljšala. Je pa super, ker drugače pojem dosti več sadja in zelenjave, kot bi sicer.
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 19:46:34
|
|
|
|
pi
|
Kristina si že prej telovadila, rolala ? Če so ti hlače prevelike 100% hujšaš, vendar s telovadbo in rolanjem pridobivaš mišično maso, ki je težja od maščobe in se ti zato ne pozna na kilogramih. Poskusi se merit, mogoče se boš potem boljše počutila. za vse tiste, ki ste izgubile kilogramčke.
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 20:02:07
|
|
|
|
Tejči
|
Ja, Kristina, a ni bolj pomembno, da se ti kje vidi, da hujšaš?? Ali se ti zdi, da je res vse v kilah? Joj, joj..ne s takimi norijami ven hodit. Le vztrajaj, verjemi, da ti ne bo žal
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 20:08:56
|
|
|
|
CosmoGirl
|
Daaaaaaaaaaaaaan! Z: kava, banana K: zelenjavna lasagna V: navadne testenine iz vode Men je pa v tem tednu šlo dodatne 3 kg dol
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 20:47:59
|
|
|
|
Maco
|
Še jaz. Vse skupaj je šlo do sedaj dol - 3,2kg Sem full happy, na hlačah se pa tudi že zelo pozna, tako da jaz vztrajam kar naprej. Čestitke tudi vsem ostalim!!!
|
|
|
|
RE: Vztrajne - 22 dan ( Š ) 22.5.2006 21:28:38
|
|
|
|
tejčica
|
Moj današni jedilnik je bil tak: Z: češnje K: solata iz krompirja in kumar V: tenstan krompir, popečene bučke Sem pa tako sita, da komaj sedim.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?