|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mali Lošinj -h. Aurora
21.5.2006 16:18:16   
loti3
Je katera že bila v hotelu Aurora, na Malem Lošinju?
Zanima me  če je  hotel primeren za majhne otroke, kakšna je plaža, dovolj sence, itd..

Hvala za vaša mnenja.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Mali Lošinj -h. Aurora
21.5.2006 19:30:53   
Anonimen
Ja, jaz sem bila tam za prvi maj. Primerno je za otroke, samo meni je bilo škoda, da takrat ni bilo all inclusive, ker je drugače naš zelo neješč. Pri večerji, ki je bila mimogrede samopostrežna in zelo dobra hrana, smo dobili tudi svoj otroški stolček. Teh je tam kar precej, ker pa je bilo v tistem času tam kar nekaj otrok, se bi lahko hitro zgodilo, da bi ostali brez njega. Vendar nismo.

Hotel je precej glasen, mi smo bili v sobi blizu recepcije v prvem nadstropju, pa skorajda pred enajsto nisem mogla zaspat, je pa res, da imam zelo rahel spanec. Zjutraj pa je moj mali poskrbel za zgodnjo jutranjo budnico! Tako da se zmeni, da bi raje imela sobo malo višje, v višjih nadstropjih. Splača se ti vzeti sobo s pogledom na morje, ker mi smo bili obrnjeni na park, pa so ravno mimo našega balkona vozili mimo dostavni tovornjaki.

Drugače pa so tam zelo dobre možnosti za sprehode. Mi smo uživali in se bomo tja verjetno vrnili v naslednjem letu spomladi.

Edino to - oprema je bolj tako tako, ni ravno novejša, če vzameš francosko posteljo, je velika 140 cm, kar je premalo za 3 osebe, če pa vzameš normalno posteljo, pa je na sredini luknja, ker sta skupaj stisnjeni dve postelji.

V kopalnici ni fena, tako da vzemi s seboj svojega. Imajo kadi, preko pa tisto plastično zaveso, kar je meni osebno zelo user posted image . Lahko pa najameš hladilnik, kar je velika prednost.

Plaža je le en del iz mivke, drugače pa je skalnata. Peščena je zelo majhna, tako da predvidevam, da bo zelo zasedena. Skalnata pa ravno ne bo primerna za majhne otroke.

Osebje je zelo prijazno in pripravljeno ustreči. Na sploh so bili vsi tam zelo prijazni. Sam Mali Lošinj mi je bil zelo lep, sploh ker smo se lahko toliko sprehajali ob obali.

Splača se ti iti preko Relaxa, ker imajo tam svoj klub, pa se mi je kar dopadel.

V glavnem. Bila sem zelo odkrita, povedala sem ti malenkosti, ki so me motile. Vendar se bomo kljub temu tja še vrnili. Je pa res, da so njihove tri zvezdice slabše kategorije kot tri zvezdice pri nas.

Aja, še to: bazen je pa za crknit, tako je bil umazan. Res. Tako umazanega bazena še nisem videla. Valda, da se v njem nismo kopali.

(odgovor članu loti3)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Mali Lošinj -h. Aurora
22.5.2006 10:42:04   
vanilija
Mi smo bili prejšnji teden. Drži vse, kar je napisala Skutica. Res se ti splača vzeti sobo v zgornjih nastropjih, pa pogled na morje. Hotel je sicer precej dotrajan, se pa trudijo (hodimo vsako leto in so spremembe na bolje). Hrana je samopostrežna in res dobra, tudi pijača je všteta zraven od sokov, piva in vina.
Prijazni so pa res vsi, tako v hotelu kot drugod po mestu.
Lepe plaže res ni prav veliko, se pa najde.
No, meni osebno je tam najbolj všeč spomladi in jeseni, v sezoni je precej gužve.
Za bazen pa ne vem, se v velikem loku izogibam bazenom, verjamem pa, da je bljak, vsaj od zunaj tako zgleda.
Mi smo se kopali že kar v morju.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ideje za igre v gozdu
Otrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Savnanje v nosečnosti: da ali ne?
Ali lahko nosečnica obiskuje savno? Ali je savnanje nevarno zanjo ali za plod? Odgovoril nam je mag. Stanko Pušenjak, dr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?